اثر افزودن نانو ذرات بر جداسازی بتانین با استفاده از سیستم های دوفازی آبی پلیمر – پلیمر

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 544

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NANOQODS01_016

تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1396

چکیده مقاله:

بتانین در بسیاری از محصولات غذایی از جمله ژلاتین ها، دسرها، محصولات لبنی (شیر و ماست)، فرآورده های گوشتیو همچنین درفرمولاسیون محصولات دارویی استفاده می شود. همچنین دارای خصوصیات فعال زیستی مانند آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و ضد سرطانیمی باشد. یکی ازروشهای جدید که درچند دهه اخیر برای تخلیص مواد اولیه و محصولات پیشنهاد شده، جداسازی به وسیله سیستم دوفازی آبی است.عمدتا فرآیندهای بیوتکنولوژی شامل فرآیندهای بالادستی و پایین دستی می باشد.مرحله جداسازی زیست مولکول ها در فرآیندهای پایین دستی یک فرآیند هزینه بر است و در حقیقت هزینه مرحله پایین دستی 80 % هزینه کل تولید زیست مولکول را شاملمی شود. اغلب زیست مولکول ها به اندازه ی کافی در حلال های آلی قابل انحلال نیستند و احتمال از بین رفتن و دناتوره شدن آنها وجوددارد، در نتیجه استفاده از حلالهای آلی در استخراج زیست مولکولها نامناسب می باشد. سیستم دو فازی آبی به عنوان جایگزین برای استخراج مایع-مایع با سیستم های رایج آب و حلال می باشد. استفاده از این روش بیشتر در زمینه های زیستی توسعه پیدا کرده است و سیستمهای دوفازی آبی ازمناسبترین سیستم ها برای جداسازی موادبیولوژیک هستند. اساس جداسازی در سیستم دوفازی آبی توزیع انتخابی مواد بیولوژیکی بین دو فاز است. هدف از این تحقیق، تاثیر نانو ذره بر میزان ضریب توزیع پذیری بتانین در سیستم دو فازی آبی متشکل از پلی اتیلن گلایکول و دکستران است و مقایسه آن با سیستم فاقد نانو ذره می باشد

کلیدواژه ها:

نویسندگان

روزبه مددی

گروه علوم و صنایع غذایی، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

شهلا شهریاری

گروه مهندسی شیمی، واحد شهرقدس،دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

حمید مظفری

گروه زراعت، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Long, M.S. and Keating, C.D., 2006.Nano particle conjugation increases protein ...
  • ;Yang, W., Thordarson, P., Gooding, J.J., Ringer, S.P. &Braet, F., ...
  • نمایش کامل مراجع