بررسی تنوع ژنتیکی در بین چهار سویه بلدرچین ژاپنی با استفاده از نشانگر ریزماهواره

سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,611

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NBCI04_279

تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1386

چکیده مقاله:

در این تحقیق به بررسی تنوع ژنتیکی و فواصل ژنتیکی میان 4 سویه بلدرچین ژاپنی (Pharach, English white, Manchurian Golden Tuxedo) با استفاده از 6 جایگاه ریزماهواره ای (GUJ0021, GUJ0070, GUJ0097, GUJ0034, GUJ0059, GUJ0049) پرداخته شده است. درخت فبلوژنتیک به روش Neighbor-joining و با استفاده از نرم افزار POPGENE ترسیم شد و ماتریس روابط ژنتیکی نیز با همین نرم افزار به دست آمد. نتایج حاصله نشان می دهد که سویه های مذکور در دو گروه عمده قرار می گیرند. گروه اول شامل سویه های English white, Manchurian Golden Pharach, و در گروه دیگر سویه Tuxedo قرار دارد. همچنین کمترین فاصله ژنتیکی به میزان 0/5566 میان سویه های English white و Pharach و بیشترین فاصله ژنتیکی بین سویه های Pharach و Tuxedo به میزان 1/465 به دست آمد.

نویسندگان

محمد علی رجایی اربابی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس

حسین عمرانی

موسسه تحقیقات علوم دامی کشور

سیروس امیری نیا

موسسه تحقیقات علوم دامی کشور

رسول واعظ ترشیزی

گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :