تولید پپتید نوترکیب لاکتوفریسین شتر در ریشته های مبین توتون

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 489

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NBCI08_0870

تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394

چکیده مقاله:

به کارگیری تکنولوژی DNA نوترکیب باعث تولید بسیاری از پروتئینها و پپتیدهای درمانی از منابع متنوع که توانایی بالقوه درمانی دارند گردیده است . یکی از روش های تولید پپتیدهای نوترکیب ، انتقال ژنهای آنها به سلولهای گیاهی و ایجاد ریشه مویین از این سلولها با استفاده از روش های انتقال ژن و کشت بافت گیاهی می باشد . در این تحقیق ژن لاکتوفریسین به منظور تولید پپتید نوترکیب به ریشه های مویین گیاه توتون منتقل گردید و پس از تولید ریشه مویین و استخراج پروتئین میزان خاصیت ضد باکتریایی آن مورد بررسی قرار گرفت . بدین منظور ابتدا ژن مذکور به طریقه مصنوعی سنتز و در وکتور بیان pBI121 همسانه سازی گردید و با استفاده از PCR و هضم آنزیمی مورد تایید قرار گرفت .جهت انتقال ژن به گیاه از باکتری Agrobacterium rhizogenes و ریزنمونه های برگی توتون استفاده شد . تایید ریشه های تراریخت با استفاده از آغاز گرهای اختصاصی ژن و PCR استفاده شد . برای ارزیابی خاصیت ضد باکتریایی پروتئین نوترکیب پروتئین نوترکیبتولید شده عمل استخراج پروتئین از ریشه های تراژن انجام گرفت و سپس با استفاده از روش انتشار دیکسی خاصیت ضد میکروبی آن مورد بررسی قرار گرفت . آنالیز بدست آمده مقاومت قابل ملاحظه ای نسبت به پروتئین شاهد را نشان داد .

نویسندگان

نگین اصلاحی

دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی، پژوهشکده زیست فناوری دانشگاه شیراز

علی نیازی

دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی، پژوهشکده زیست فناوری دانشگاه شیراز

فرزانه آرام

کارشناس آزمایشگاه پژوهشکده زیست فناوری دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • هسنمین همابس ببو تکنولوزی جم‌هوری اسلامی ابران _ چهارمین همابس ...
  • Adlerova, L, Bartoskova, A, Bartoskova, M. 2008. Lactoferrin: a review ...
  • Chong, D. K. X, Langridge, H. R. L., 2000. Expression ...
  • Gonzalez- Chavez, S. A., Arevalo- Gallegos, S., Rascon-Cruz, Q..2009. Lactoferrin: ...
  • Zhang, Z., Coyne, D.P., Vidaver, A.K. and Mitra, A. 1998. ...
  • نمایش کامل مراجع