اکوتوریسم پایدار:مطالعه موردی شهرستان خرمشهر

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 997

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCBCS01_233

تاریخ نمایه سازی: 19 دی 1391

چکیده مقاله:

طبیعت گردی اکوتوریسم شاخه ای از گردشگری می با شد که علاقه مندان به طبیعت و گردشگری به منظور لذت بردن از حضور درطبیعت و نیز دیدار از جاذبه های آن و لمس طبیعت به آن اقدام می کنند طبیعت گردی میتواند به عنوان یک درآمد اقتصادی پایدار مطرح شود بطور قطعی موقعیت طبیعت گردی هریک از مناطق کشور ناشی از شرایط اب و هوایی می باشد با توجه به اینکه هدف طبیعت گردی گردشگری پایدار حفظ منابع طبیعی و حفاظت محیط زیست می باشد توجه بیشتر به آن الزامی است هدف ما دراین پژوهش بررسی وضع موجود توان اکولوژیکی و طبیعی خرمشهر و معرفی بسترهای مناسب جذب توریست می باشد نتایج مطالعات نشان میدهد که درخرمشهر با توجه به شرایط خاص آب و هوایی آن و بوجود آمدن مناطق ویژه ای همانند 2 رودخانه ا روندکنار و رودبهمن شیر شرایط مساعدی برای توسعه صنعت گردشگری فراهم می اورد.

نویسندگان

کبری شجاعی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد اقلیم شناسی

عبدالرحیم اسدزاده

کارشناس ارشد اقلیم شناسی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • ایرانی بهبهانی، هما، یادداشت هایی بر طبیعت گردی، 1381، جزو5 ...
  • رضوانی، علی اصغر، جغرافیا و صنعت گردشگری، 1382، انتشارات دانشگاه ...
  • نمایش کامل مراجع