تحلیل عملکرد محدود ساز جریان خطا حالت جامد(SSFCL) در شبکه های قدرت

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 668

فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCECN01_285

تاریخ نمایه سازی: 7 بهمن 1393

چکیده مقاله:

در سال های اخیر با توجه به رشد صعودی تقاضای انرژی الکتریکی و احداث انواع نیروگاه های متمرکز و غیرمتمرکز و به تبع آن بوجود آمدن شبکه های با تراکم بالا ، در صورت بروز انواع خطای اتصال کوتاه ، آسیب به ادوات موجود و از پیش نصب شده اجتناب ناپذیر خواهد بود و از طرفی بهسازی مستمر تجهیزات هزینه بر و گاهی اوقات از نظر اجرایی غیر ممکن است، از این رو تکنولوژی محدود سازهای جریان خطا (FCLs) به عنوان راه حلی نوین در سیستم های قدرت پیشنهاد می گردند که در این مقاله تکنولوژی انواع محدود ساز جریان خطا حالت جامد (SSFCL) مبتنی بر ادوات الکترونیک قدرت به دلیل مزیت انعطاف پذیری وکنترل پذیری دقیق مورد مطالعه قرار گرفته است است که با بهره گیری از تکنیک کلیدزنی سرعت بالا ، امپدانسی با قابلیت جذب انرژی به سرعت وارد شبکه می کند، و مقدار جریان خطا را تنها در حدود چند میلی ثانیه قبل از عمل کلیدهای قدرت تا سطح قابل تحمل و ظرفیت تجهیزات موجود پایین می آورد و از آسیب رسیدن به تجهیزات ممانعت به عمل می آورد که عملکرد یک نمونه از آن به کمک نرم افزارEMTDC /PSCAD مورد تحلیل قرار می گیرد و با شبیه سازی و طراحی بلوک های کنترلی نوع خاصی از نوع پل SSFCL مبتنی برIGBT سرعت پاسخ و کارایی آن در محدود سازی جریان خطا به اثبات می رسد. . البته مکان مناسب نصب SSFCL و مقدار امپدانس تزریقی و روشهای کنترلی از ملاحظات طراحی محسوب شده که باید به درستی انجام گیرد.

کلیدواژه ها:

الکترونیک قدرت ، ترانزیستور دو قطبی گیت عایق شده(IGBT) ، جریان خطا ، محدود ساز جریان خطا حالت جامد(SSFCL) ، SSFCL نوع پل

نویسندگان

پیام رحیمی

مدرس دانشگاه فنی و حرفه ای – دانشکده فنی و حرفه ای ملاصدرا رامسر

مازیار فلاح نژاد

مدرس دانشگاه فنی و حرفه ای- دانشکده فنی و حرفه ای امام جعفر صادق (ع) آستانه اشرفیه

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :