ساخت دستگاه تزریق بتن آزمایشگاهی

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 547

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCGER01_376

تاریخ نمایه سازی: 28 شهریور 1394

چکیده مقاله:

در این تحقیق سعی بر آن است تا با معرفی و ساخت یک دستگاه آزمایشگاهی و تجزیه و تحلیل آن چه در بعد فنی و چه در بعد اقتصادی، کمک بزرگی درطراحی و اجرای پروژه های تزریق گردد. ساخت دستگاه تزریق بتن در مقیاس آزمایشگاهی با هدف ایجاد نمونه در مقیاس کوچک، انجام فرآیند تزریق دوغاب سیمانی بر روی آنها و بررسی تأثیر این فرآیند بر پارامترهای مکانیکی و مقاومتی نمونه ها می باشد. این پروژه در دانشگاه یزد انجام شده و در ساخت این دستگاه از یک کمپرسور 50 لیتری با توان تولید فشاری در حدود 8 بار استفاده شده است. مخزن دوغاب 20 لیتری به همراه اهرم هم زن، نازل و گیج فشار دیگر اجزای اصلی این دستگاه را تشکیل می دهند. از این دستگاه می توان برای تزریق دوغاب یا ملات سیمان در نمونه های خاکی، شن و ماسه های دانه بندی شده و کلوخه یا سنگ های خرد شده استفاده کرد. امید بر آن است که این دستگاه در پیش بینی بازدهی، امکانپذیری و درصد موفقیت پروژه های تزریق در مقیاس های بزرگ، کمک شایانی را ارائه دهد

نویسندگان

محسن پرچی

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک سنگ دانشگاه یزد

جواد غلام نژاد

دانشیار گروه استخراج، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه یزد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • مدنی حسن، تونلسازی: طراحی و اجرای سیستم نگهداری، جلد چهارم، ...
  • حیدری زاده محمد، ناظم علی، رامین عسکری، قوی دل نجف ...
  • نمایش کامل مراجع