ارزیابی روش های سنتی تزریق دوغاب های پایه سیمانی و روش عدد شدت تزریق G.I.N در تقویت توده سنگ ها مطالعه موردی سد بتنی دو قوسی شهید رجایی)

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,449

فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCHP03_764

تاریخ نمایه سازی: 3 فروردین 1391

چکیده مقاله:

طراحی و ساخت سدهای بزرگ در کشورمان امروزه به دست مهندسان داخلی انجام م یشود اما در برخی از زمین هها از جمله طراحی و اجرای ب هسازی زمین شامل عملیات تزریق و پرده آ ببند گاه خالی از اشکالات فنی نیست و این امری طبیعی استزیرا تجربه چنین کارهای مهندسی چند سالی بیش نیست که به اتکای مهندسان ایرانی انجام م یشود. تزریق دوغاب سیمانی به منظور آ ببندی و تحکیم سنگ پی سدها از جمله رو شهای مفید در ب هسازی ساختگا ههای مختلف است که باعث جلوگیری ازفرار آب و افزایش مقاومت پی سنگی م یشود. ایجاد پرده آ ببند و عملیات تزریق در پی یک سد مستلزم صرف هزینه و وقتبالایی است در نتیجه انتخاب روش تزریق مناسب از اهمیت بالایی برخوردار است. در بسیاری از موارد انتخاب درست رو شهای فنی با توجه به مسائل پیچیده و شرایط ویژه هر سد، ن هتنها حل مساله موجود را در پی خواهد داشت بلکهصرف هجویی در مصالح موردنیاز، زمان و هزینه را نیز به همراه دارد و موجب رونق اقتصادی گستره طرح و در نهایت تاثیراساسی در اقتصاد ملی کشور م یشود. هدف این مقاله ارزیابی رو شهای سنتی تزریق دوغا بهای پایه سیمانی و روش عدد شدت تزریق (G.I.N و مقایسه آ نها با هم جهت انتخاب روش بهینه است. در این راستا تعاریف مرتبط با هر روش بیان شده جهت تبیین بهتر مساله یک مطالعه موردی ارائه شده است. در انتها نیز پس از بررسی جنب ههای هر دو روش نتیج هگیری فنی و اقتصادی ارائه شده است.

کلیدواژه ها:

روش سنتی تزریق ، روش عدد شدت تزریق ، تقویت تود هسنگ ، سد بتنی دو قوسی

نویسندگان

سیدرضا گلزارپورصادقی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران - مهندسی و مدیریت ساخت، دانشگاه آز

حمیدرضا منیری

کارشناسی ارشد مهندسی عمران – سازه،مدیر عامل شرکت مهندسی و ساختمان ش

سیدعظیم حسینی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جنوب، تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :