عوامل بازدارنده ی پیش روی اجرا، ترویج و توسعه کشاورزی ارگانیک

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 764

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCOCA02_225

تاریخ نمایه سازی: 29 تیر 1393

چکیده مقاله:

با افزایش جمعیت بشر، رویکرد آن ها به نهاده های شیمیایی برای بالا بردن تولیدات کشاورزی افزایش یافت. مصرف بی رویه سموم شیمیایی به دلیل تأثیر بر دیگر موجودات و اثرات نامطلوب زیست محیطی، سبب حرکت کشاورزی سنتی به سمت کشاورزی ارگانیک گردید. مطالعات متعدد نشان می دهد که کشاورزی ارگانیک است سودآورتر از کشاورزی متعارف است، اما در واقع بسیاری از کشاورزان مزرعه خود را به کشاروزی ارگانیک تبدیل نمی کنند. همواره این نوع کشاورزی با موانع و مشکلاتی مواجه می باشد. برخی از موانع بطورکلی شامل موانع مالی، شناختی و عاطفی هستند. عوامل اقتصادی بیشتر به هزینه های دوره ی گذر، صدور گواهی، بازاریابی، نیروی انسانی، کنترل علف های هرز، حشرات و بیماری ها، عدم حتمیت در مورد درآمد اقتصادی و دسترسی ناکافی به ورودی های ارگانیک اشاره دارد. در درجه بعد، فقر اطلاعات و دانش در مورد کشاورزی ارگانیک و تردید در تصمیم گیری برای بکارگیر کشاورزی ارگانیک است. بنابرای بایستی شناخت کشاورزان را در زمینه کشاورزی ارگانیک بالا برد.

نویسندگان

الهام خلیلی

کارشاس ارشد بیماری شناسی گیاهی، دانشگاه پیام نور واحد پل سفید

مهری مهدیان خلیلی

کارشاس ارشد بیماری شناسی گیاهی، دانشگاه پیام نور واحد بندپی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :