گرمایش نانو ذرات نقره در اثر تابش پرتو لیزر پالسی نانو ثانیه در محیط مایع
محل انتشار: سومین همایش ملی مهندسی اپتیک و لیرز ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,009
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCOLE03_204
تاریخ نمایه سازی: 28 آذر 1392
چکیده مقاله:
در این پژوهش گرمایش نانو ذرات نقره با اندازه های بین 5 تا 50 نانومتر در اثر تابش لیزر پالسی نانو ثانیه با طول موج های 1064 و 248 نانومتر در محیط آبی مطالعه و دمای نهایی ذرات پس از پایان پالس لیزر محاسبه شد. ابتدا بازدهی جذب نوری نانو ذرات نقره با در نظر گرفتن تابع دی الکتریک وابسته به اندازه محاسبه و در نهایت با محاسبه مقدار انرژی جذب شده به وسیله نانو ذرات بیشینه دمای قابل دسترسی در اثر تابش پالس لیزری به دست آمده. نتایج نشان می دهد فرآیند گرمایش در طول موج های کوتاه وابستگی زیادی به اندازه ذرات دارد و در این حالت می توان با تغییر اندازه ذرات فرآیند گرمایش و در نهایت دمای نانو ذرات را کنترل کرد. در طول موج 1064 نانومتر، گرمایش رابطه کمی با اندازه ذرات داشته و تا حدودی دمای تمام نانو ذرات به شکل یکسانی افزایش می یابد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
هدی مهدیان مومن
گروه فیزیک، دانشگاه شاهد
رضا پورصالحی
گروه نانو مواد، بخش مهندسی مواد، دانشگاه تربیت مدرس
صنم مهدیقلی
گروه فیزیک، دانشگاه شاهد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :