دسته بندی سیگنالهای مغزی و کاربرد آن در تعیین احساسات با استفاده از دسته بندی کننده SVM

سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 6,018

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCSCIT01_086

تاریخ نمایه سازی: 19 بهمن 1390

چکیده مقاله:

احساسات نقش حیاتی در بقای نسل بشر دارند، مثلاً در مواقع خطرناک با برانگیختن حس ترس شخص را به واکنش و اجتناب از خطر وا می دارد. از سوی دیگر احساسات رابطه مستقیمی با سطح کیفی زندگی اشخاص دارد. اکثر تحقیقاتی که در زمینه احساسات صورت گرفته از پارامترهای فیزیکی نظیر حالتهای صورت (Facial Expression) یا ژستها و حرکات بدن و نیز از سیگنالهای فیزیولوژیکی مربوط به سیستم جانبی نظیر دما، مقاومت پوستی و سیگنالهای قلبی بهره جسته اند. ولی خیلی کم از سیگنالهای مغزی (EEG) که نمودی از فعالیت سیستم عصبی مرکزی است استفاده نموده اند، هرچند که یکی از مهمترین تئوری احساسات، تئوری شناختی (Cognitive Theory) می باشد که در آن مغز اساس فعالیتهای احساسی است. لذا با توجه به این کمبود در این مقاله ما از تئوری شناختی برای بررسی احساسات استفاده کردیم. در این کار ما از 300 سری داده استفاده کردیم و بعد از آزمایش بهترین نتایج برای استخراج ویژگی، انرژی باند فرکانسی، و طبقه کننده، دسته بندی کننده SVM با 80 درصد درستی تشخیص حالات دست یافتیم.

نویسندگان

کریم انصاری اصل

گروه برق – دانشگاه شهید چمران اهواز

عبدالنبی انصاری اصلی

گروه کامپیوتر - دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :