اثر بی تمرینی کوتاه مدت بر منتخبی از شاخص های عملکردی و آنتروپومتریکی رزمی کاران

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,846

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCST02_059

تاریخ نمایه سازی: 9 بهمن 1392

چکیده مقاله:

هنگامی که عضلات در معرض اضافه بار قرار م یگیرند، با این اضاف هبار سازگار م یشوند و عملکرد بهبود میی‌ابد ) 3(. این سازگار یها با توجه به نوع فعالیتی که فرد انجام می دهد، متفاوت است. تمرینات استقامتی موجببهبود حداکثر اکسیژن مصرفی ) 2،1،3 (، افزایش حجم خون و پلاسما ) 1،3 (، هایپرتروفی عضله قلب ) 1،2،3 (، افزایش مویر گهای خونی ) 4،1،3 (، افزایش میتوکندری های درون سلولی ) 4،2،1 ( و آنزی مهای اکسیداتیو) 1،2 (می شود و تمرینات مقاومتی موجب هیپرتروفی عضلانی ) 1(، افزایش قدرت عضلانی ) 12،13،11،9،10 ( ، را موجب می شوند. زمانی که محر کهای تمرینی از قطع می شوند این سازگاری ها معکوس می شود ) 3(. بی تمرینی از دست دادن بخشی یا کل سازگار یهای تمرینی در اثر تمرین ناکافی است ) 5،7 (. بی تمرینی بهدو دسته کوتاه مدت )تا 4 هفته( و بلند مدت )بیشتر از 4 هفته( تقسیم م یشود ) 5،6 (. به طور کلی هر چه مدتبی تمرینی طولانی تر باشد، اثرات منفی آن بیشتر است ) 5،18،6،8 (. اثرات بی تمرینی متأثر ازعوامل مختلفی است که شامل میزان آمادگی و سابقه تمرینی فرد، مدت زمان توقف تمرینات ) 5،6 (، نوع ورزش که فرد قبل از شروع بی تمرینی انجام م یداده است، می باشد. ورزشکاران اغلب به طور مقطعی در طی تمرین یا رقابت؛ آسی بها، شکستگ یها،بیمار یهاو یا عوامل دیگر را تجربه می کنند، بنابراین بسیار مهم است که ما مکانیزم های متناسب با تغ ییرات فیزیولوژیکی و عملکردی ورزشکاران رابشناسیم ) 5(. با توجه به معدود بودن اطلاعات در خصوص اثرات بی تمرینی بر تمرینات ترکیبی، به خصوص در سرعت ، لذا ما در پژوهش حاضر بر این شدیم تا اثر چهار هفته ب یتمرینی را بر منتخبی از شاخ صهای عملکردی و آنتروپومتریکی رزمی کاران مرد بررسی کنیم.

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • رابرز، رابرت، آ و رابرتس، اسکات، ا.(1385)، فیزیولوژی ورزشی، ترجمه ...
  • رواسی، علی اصغر؛ امینیان رضوی، توراندخت؛ و مهدی خبازیان، بهزاد ...
  • نمایش کامل مراجع