نگرش حرفه ای در رفتار سازمانی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 4,978

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCTMH01_013

تاریخ نمایه سازی: 30 آبان 1394

چکیده مقاله:

برای درک رفتار فرد در سازمان و پیش بینی رفتار آن شناخت نگرش کارکنان بسیار مهم است. مدیران از آن جهت به نوع نگرش کارکنان توجه میکنندکه نگرش بر رفتار فرد اثر میگذارد. ازلحاظ لغوی نگرش به نوع نگاه یک فرد به جهان پیرامون خود گفته میشود. نوع نگاه انسان به پیرامون خود در حالات او تاثیر به سزایی دارد. انسان های مثبت اندیش همیشه به رویدادها با دید مثبت نگاه میکنند و در نتیجه نکات مثبت آنها را میبینند، که نتیجه آن داشتن فکری آسوده و روحیه ای شاداست. عوامل متعددی درشکل گیری نگرش در اشخاص موثرند و برای بررسی آن باید به گذشته افراد برگشت و فاکتورهای محیطی، ارثی، آموزه ها، فرهنگ غالب، جامعه وعواملی از این دست را مدنظر قرارداد. نگرشهای حرفه ای نیز از اهمیت خاصی برخوردار هستند، زیرا مستقیمیا غیرمستقیم برروی رفتار کاری تأثیر دارند.این تناظر برای رفتارشناسان سازمانی وروان شناسان اجتماعی اهمیت شایانی دارد. فرض براینست که نگرشهای مرتبط به کار باید به طریقی به رفتارهای کاری مربوط باشند. درمحیط کار نیز همانند زندگی خصوصی، آنچه که شما را از دیگران متمایز میسازد، نگرش شماست. ایجادو حفظ روابط سالم ودوستانه بین همکاران و مدیران، کلید موفقیت وپیشرفت در هر سازمانی است. اشکال و فرمها ی اولیه این فرض براین باور بودند که سطوح بالاتر خشنودی شغلی و سطوح بالاتر عملکرد شغلی مرتبط هستند. یک کارمند با خشنودی بیشتر، کارمندی با بهره وری بالاتری است. در این مقاله سعی شده است تا به تشریح نگرش و نگرش حرفه ای پرداخته شود.

نویسندگان

حمید تابلی

دانشیار دانشگاه پیام نور

علی فارسی علی آباد

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • الوانی، مهدی، 1386، مدیریت عمومی، چاپ سی و سه، نشر ...
  • بنز، استیفن پی، 1384، مبانی فتار سازمانی، ترجمه علی پارسائیان ...
  • رضاییان، علی، 1387، مدیریت رفتار سازمانی، چاپ نهم، انتشارات سمت، ...
  • سیدجوادین، رضا، 1381، تثوری های مدیریت، انتشارات سنجش، چاپ اول، ...
  • _ مورهد، ج و گریفین، ر، 1385، رفتار سازمانی، ترجمه ...
  • International Education Standard IFAC Board (IES), 2015, 4Initial Professional Development ...
  • Bakker, A & Schaufeli, W, 2008, Positive organizational behavior: Engaged ...
  • نمایش کامل مراجع