ارتباط بین املاح موجود در آبهای زیرزمینی وسازند های تشکیل دهنده دشت راور
محل انتشار: همایش ملی علوم مهندسی آب و فاضلاب
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,290
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCWWE01_245
تاریخ نمایه سازی: 6 شهریور 1392
چکیده مقاله:
دشت راور بیش از 4000 کیلومترمربع شمال استان کرمان را می پوشاند. سن سنگهای اطراف دشت 600میلیون سال قبل یا عهد حاضر (کواترنری) می باشد. رسوبات دشت عموما از شن، ماسه، سیلت، رس وموادتبخیری تشکیل شده اند.چند گنبد نمکی در شمال این دشت رخنمون دارند که سبب شوری آبهای زیرزمینیشده اند. بمنظور مطالعه رسوبات دشت 14 حلقه چاه دستی به اعماق 5 تا 8 متر حفر وآزمایشهای شیمیایی وفیزیکی بر روی 40 نمونه صورت پذیرفت. در این تحقیق نشان داده شد که میزان Ec و PH آب تحت تأثیر مقادیر مواد تبخیری در سازندهای منطقه قرار دارند. با پایین رفتن سطح آبهای زیرزمینی بر میزان مواد محلول افزوده میشود. میزان املاح موجود درآبرفتها نزدیک گنبدهای نمکی بسیار زیاد بوده وبطرف دشت کاهش می یابد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
آیدا طیبیان
دانشجوی دوره دکترای عمران دانشگاه UPM
سیدمحسن ثمره هاشمی
مدیر عامل ، کرمان،خیابان پاسداران ، شرکت آب منطقه آی کرمان
محمد داستانپور
مسئول موسسه آموزش عالی کرمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :