استراتژی بلندمدت عرضه گاز با در نظر گرفتن تقاضای منطقه ای

سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,501

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NEC06_114

تاریخ نمایه سازی: 19 مهر 1385

چکیده مقاله:

افزایش سهم گاز در سبد انرژی از سیاست های کلان اقتصادی کشور محسوب می شود . دشواری انتقال گاز طبیعـی از مبـادی تولید به مقاصـد مصـرف بـه علـت گسـتردگی دامنـه منـاطق گازرسانی، وابستگی میـزان مصـرف گـاز طبیعـی بـه شـرایط اقلیمی و آب و هوایی منطقه ای و اهمیت امنیـت عرضـه گـاز طبیعی بخش خانگی - تجاری مناطق گازرسانی سراسر کشور در ماههای سرد سال به منظور تأمین نیازهای راحتی و شرایط آسایش جامعه از جمله دلایلی است که ضـرورت بکـارگیری روش مدیریت منطقه ای عرضه و تقاضای گاز طبیعی را خا طر نشان می سازد . در این مقاله ضمن مرور چالشهای فراروی تأمین تقاضای گاز طبیعی که سیستم عرضه گاز کشور در بلندمدت بـا آن روبـرو خواهد بود، تأثیر اعمال روشهائی نظیر ذخیره سازی زیرزمینـی گاز طبیعی و کاهش مصـرف انـرژی در بهینـه سـازی سیسـتم عرضه و تقاضای گاز طبیعـی مـورد بررسـی قـرار مـی گیـرد . مدیریت منطقه ای عرضه و تقاضای گاز طبیعی نیـز بـه عنـوان ابزاری معرفی می شـود کـه مـی تـوان در چـارچوب آن از دو روش فوق در راستای بهینه سازی عملکرد صنعت گاز کشـور در بلندمدت استفاده نمود .

کلیدواژه ها:

ظرفیت سازی عرضه و انتقال گاز طبیعی ، مدیریت منطقه ای عرضه و تقاضا ، ذخیره سازی زیرزمینی گاز طبیعی ، بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمانها

نویسندگان

مهدی شاهرودی

مدیریت برنامه ریزی تلفیقی - شرکت ملی نفت ایران

مریم جعفری

مدیریت برنامه ریزی تلفیقی - شرکت ملی نفت ایران

حمیدرضا نی ساز

مدیریت برنامه ریزی تلفیقی - شرکت ملی نفت ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :