کشت بافت گیاه دارویی آویشن دنایی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,454

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NFBAS01_063

تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1394

چکیده مقاله:

جنس آویشن (Thymus) از خانواده نعناییان (Labiatae) می باشد. این گیاه به صورت سنتی بعنوان ضد نفخ، هضم کننده غذا،ضد اسپاسم، ضد سرفه و خلط آور در ایران مصرف شده و بیشترین مقدار متابولیت ثانویه تیمول (74/7 درصد) را در بین گونه های مختلف آویشن دارا می با شد. بمنظور باززایی گیاه آویشن دنایی در محیط درون شیشه از محیط کشت B5 و MS ا ستفاده شد.برای برر سی اثرات تیمارها آزمایش در قالب طرح کاملا ت صادفی با 5 تکرار انجام شد. محیط ک شت B5 با تیمار هورمونی 2 میلیگرم در لیتر NAA و 2 میلی گرم در لیتر KIN بهترین نتایج را به لحاظ القاء کالوس، ری شه، جنین سوماتیکی و اندام زایی بطورهمزمان نشان داد.

نویسندگان

محمود ولی زاده

استادیار گروه کشاورزی، دانشگاه پیام نور

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Malik, M.S., Sattar, A., Khan, S.A., 1987. Essential oilk of ...
  • Stahl-Biskup, E., & Saez, F. (Eds.). (2003). Thyme: the genus ...
  • Van der Hoevena, R. S., Monfortea, A. J., Breedena, D., ...
  • نمایش کامل مراجع