نام کاربري رمز عبور

    فراموشي رمز عبور | ثبت نام | راهنماي ثبت نام | راهنماي کاربران | پشتيباني کاربران

ISSN 1735-5540

English Pages

15 آذر 1387

 

 

 

لينك‌ها

[ گزارش اشكال در مقاله | بازگشت | جستجو | ليست كنفرانس‌ها ]

اطلاعات مقاله

[ اعتبار مورد نياز: 0 | تعداد صفحات: 1 | 149 بار مشاهده چكيده | 0 بار دريافت متن كامل ]

عنوان مقاله: مدلينگ فرايند Desublimation هگزا فلورايد اورانيوم در يك كندانسور به كمك نرم افزار Matlab
سرفصل مربوط:
سال انتشار: 1385
نوع ارايه: پوستر
محل انتشار: [ همايش بين المللي جايگاه چرخه سوخت هسته اي در توسعه فن آوري و تحقيقات ]
زبان مقاله: فارسي حجم فايل: 33.3 كيلوبايت

نمايش خلاصه مقاله

لطفا اگر نقد و نظری درباره این مقاله دارید آن را درج کنید: [ نوشتن نقد بر اين مقاله ]

مدلينگ فرايند Desublimation هگزا فلورايد اورانيوم در يك كندانسور به كمك نرم افزار Matlab

نويسنده:

[ افشين نيلي احمدآبادي ] - شركت فرآوري اورانيوم ايران

خلاصه مقاله:

UF6 يكي از معدود موادي است كه با كاهش دما از فاز گاز به فاز جامد تغيير فاز مي دهد، يا به عبارت ديگر عمل Desublimation (گاز به جامد)، در آن صورت مي گيرد. اينديده به دليل همزماني عمليات انتقال جرم و انتقال حرارت و تشكيل يك لايه برفك روي جداره كندانسور هاي حاوي UF6 (كه خود به عنوان يك عايق حرارتي است)، داراي پيچيدگي خاصي است. علاوه بر اين عدم فراگيري پديده Desublimation در مواد مختلف باعث شده روابط و كروليشن هاي انتقال حرارت و انتقال جرم به صورت جامع در اين پديده وجود نداشته باشد. همه اينها پيچيدگي هاي فراواني در طراحي و بهره برداري مبدلهاي حرارتي حاوي UF6 ايجاد مي نمايد. در اين تحقيق با استفاده از نرم افزار MATLAB ، پديده Desublimation بر روي كندانسور حاوي UF6 در طول فرايند مدلنيگ مي گردد.


كلمات كليدي:

تصعيد ، انجماد ، Desublimation ، هگزا فلورايد اورانيوم ، كندانسور


[ لينک دايمي به اين صفحه: http://www.civilica.com/Paper-NFC01-NFC01_030.html ]

نمايش صفحه قابل چاپ خلاصه مقاله معرفي مقاله به ديگران

راهنمایی دریافت اصل مقاله

اصل مقاله فوق در بانک مقالات سیویلیکا موجود نیست. مقالات کنفرانس‌های کشور توسط دبیرخانه‌های مربوط منتشر می‌شوند و در صورتی که اصل مقاله توسط دبیرخانه منتشر نشده باشد، امکان ارائه آن توسط سیویلیکا وجود ندارد. در صورتی که نویسنده این مقاله هستید، می‌توایند اصل مقاله را جهت درج در بانک مقالات به سیویلیکا ارسال نمایید.

دريافت اصل مقاله (ویژه اعضا)

شما به صورت کاربر وارد سايت نشده ايد. پس از ورود به سايت با شناسه و رمز عبور خود، لينک دريافت مقاله در اين بخش نمايش داده مي شود.

 

نام کاربري

رمز عبور

رمز عبور را فراموش کرده ايد؟

قابلیت پرداخت حق عضویت از هر کجای ایران از طریق حساب جام بانک ملت سیویلیکا عضو مجمع ناشران الکترونیک ایران و تحت حمایت قوانین ناشران الکترونیک می باشد سیویلیکا ثبت شده در کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران تحت شماره ISSN 1735-5540 سیویلیکا، برگزیده جشنواره رسانه های دیجیتال کشور طرف قرارداد با سامانه پرداخت الکترونیک بانک سامان به منظور پذیرش کلیه کارتهای شتاب عضو سازمان نظام صنفی کشور وتحت حمایت قوانین این سازمان مجهز به سیستم ارسال خودکار SMS و اطلاع رسانی به کاربران قابلیت عضویت با استفاده از کارتهای عضویت سیویلیکا. کنفرانسها می توانند این کارتها را به جای سی دی کنفرانس در اختیار شرکت کنندگان قرار دهند.

سایر مجموعه ها: بانک پروژه ها و تحقیقات دانشجویی | بانک اطلاعاتی شرکتهای عمرانی | بنانیوز

دفتر مرکزی: تهران، خیابان کارگر شمالی، بالاتر از پمپ بنزین امیرآباد، کوچه زمرد، شماره 22، طبقه دوم. تلفن: 88008044 - نمابر: 88335451 | نمایندگیها
طراح و برنامه‌نویس: فقیهی