ظرفیت سازی و افزایش توانائی در تامین کنندگان داخلی مطالعه موردی - سازه های فلزی

سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,182

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

PPS01_016

تاریخ نمایه سازی: 17 تیر 1385

چکیده مقاله:

کشور ما ایران با مزیتهای مختلفی در تولید کالاها و تجهیزات مواجه اسـت کـه از مهمتـرین آنها می توان به قیمت های پایین حاملهای انرژی، نیروی کار و دسترسی نس بتاآسان بـه زمـین و مـواد اولیه اشاره نمود . استفاده این مزیتها در کنار برنامه هـای در دسـت اجـرا بـرای سـرمایه گـذاری و توسعه طرحهای عظیم ملی نظیر آنچه در صنعت نفت، گـاز و پتروشـیمی روی مـی دهـد فرصـتی استثنایی برای ظرفیت سازی و افزایش توانایی در سـازندگان داخلـی را بوجـود مـی آورد . بـا ایـن وجود روند گذشته اجرای طرحهای ملی نشان می دهد که از مزیتهـا و فرصـتها بـه نحـو مطلـوبی استفاده نشده است بگونه ای که هر مزیت با ته دید جدی مواجه شـده و فرصـتها نیـز بـسرعت در حال گذر است . مزیتهای حاصل از قیمت پایین انرژی و نیروی کار بـا بـالا رفـتن شـدت مـ صرف انرژی و کاهش بهره وری عوامل تولید کمرنگ مـی شـوند . اسـتفاده بهتـر از فرصـتهای حاصـل از اجرای طرحهای عظیم ملی نیز مستلزم بررسی و برنامه ریزی مو شکافانه دراین صنعت است . سازه های فلزی در مجموعه کالا و تجهیزات مورد نیاز طرحهای عظیم جایگـاه ویـژه ای دارنـد . از یک طرف ساخت سریع و تحویل بهنگام سازه های فوق دارای اهمیت بسیاری در اجرای طرحهای بزرگ و بهره برداری بموقع آنها داردو از طرفـی دیگـر قابلیـت تجهیـز و راه انـدازی نـسبتا سـریع کارگاههای تولید ی سازه های فلزی ، سرمایه گذ اری محدود بـه ازاء هـر فرصـت شـغلی ( ضـریب اشتغال بالا ) و فنا وری تولید ویژگی هایی خاص و جذاب برای این صنعت ترسیم می کند . با توجـه به موارد فوق در مقاله حاضر سعی بر آن شده است تا ابتدا شکل گیـری و پراکنـدگی جغرافیـایی تقاضای سازه های فلزی در طرحهای بزرگ کشور مورد بررسی قرار گیرد و سپس با ارزیابی سطح ظرفیت کارگاههای موجو د، پراکندگی، سطح بهره وری هر یک از عوامـل تولیـد و سـطح فنـاوری تولید آنها راهکارهای مناسبی برای ظرفیت سازی بهینه و تلاقی عرضه و نیاز سازه هـای فلـزی در پروژه عظیم ملی ارائه گردد .

نویسندگان

مهدی لامیان

کارشناس ارشد مهندسی سازه ، کارشناس ارشد مهندسی قرارداد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :