برنام هریزی بهر هبرداری بهینه از منابع تولید بادی-تلمبه ذخیر های در سیستم قدرت تجدید ساختار شده با استفاده از مد لسازی فازی

سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 880

فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

PSC25_317

تاریخ نمایه سازی: 24 بهمن 1390

چکیده مقاله:

درسا لهای اخیر نگران ی های زیس ت محیطی و مسائل اقتصادی به شدت نیاز به تولید انرژی پاکیزه و پر بازده الکتریکی را افزایش داده است. به همین علت نیازهایی برای تولید حجم عظیمی از انرژی الکتریکی از منابع تجدیدپذیر احساس میشود. هما ن طور که انتظار می رفت به دلیل پیشرف تهایی که در تولید انرژی ب هوسیله باد صورت پذیرفته،این منبع بیش از سایر منابع تجدیدپذیر برای تولید انرژی،مورد توجه قرار گرفته است. ب هعلاوه کاهش هزینه های تولید از این منبع و پایدار بودن منابع بادی و همچنین امکان بهر ه برداری به صرفه از آن، این منبع را بیش از پیش مطرح نمود. اما ماهیت غیرقابل پی شبینی باد، حتی برای بازه های کوتا ه مدت باعث بروز مشکلات جدی در زمینه ی عدم قطعیت سیستم های قدرت از لحاظ اقتصادی و بهره برداری از منابع میگردد. بدی نجهت است که استفاده از نیروگاه های آبی تلمبه ذخیر های در کنار تولید منابع بادی و متعارف به عنوان روشی مفید برای کاهش عد مقطعی تها پیشنهاد میشود. نحوه ی ب هکارگیری نیروگاه های تلمبه ذخیره ای در کنارتوربی نهای بادی و نیروگا ههای متعارف موضوع مطالعه دراین مقاله بوده که ب هعنوان یک مس ئل هی هماهنگی ورود و خروج واحدهای نیروگاهی(UC)1 به حل آن پرداخته میشود . با استفاده از توابع فازی، به مدل سازی رفتارپارامترهای دارای عد مقطعیت در مساله ی فوق پرداخته شده ومد لساز یهای انجام شده نیز با استفاده از نر م افزار GAMS وبر روی یک شبک هی نمونه اجراء و نتایج ارائه میشوند.

کلیدواژه ها:

برنامه ریزی بهره برداری ، توابع فازی ، توربین بادی ، نیروگاه تلمبه ذخیره ای

نویسندگان

حسن سیاهکلی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب تهران – ایران

محمدرضا مختاری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب تهران – ایران

فرید احمدی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب تهران – ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :