اثربخشی و خلاقیت تدریس در آموزش عالی کشاورزی

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 714

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

RAZICONF01_008

تاریخ نمایه سازی: 14 شهریور 1393

چکیده مقاله:

هدف از این مقاله بررسی اثربخشی و خلاقیت در مراکز آموزش عالی کشاورزی میباشد که با روش اسنادی و جستجو در سایتهای اینترنتی انجام گرفته است. امروزه دیگر مراکز آموزشی به منزله ی مخزن دانش و آموزشگران به مثابه انتقال دهنده معلومات نیستند. از سوی دیگر قرار نیست که فراگیران به صورت کتاب خانه های سیار کوچکی تجهیز شوند که وظیفه ای جز ذخیره سازی و بازیافت اطلاعات ندارند، بلکه باید مهارت تفکر و استدلال خود را افزایش دهند و اطلاعات را پردازش کنند و به کار گیرند. از اینرو، ضرورت اثربخشی تدریس آموزشگران و به کارگیری روشهای فعال و کارآمد تدریس کاملاً آشکار است. این در حالی مطرح میشود که نتایج به دست آمده نشان میدهد که علیرغم اهمیت خلاقیت در اثربخشی تدریس در دانشگاهها آنچنان که باید بر این امر تاًکید نمیشود. حال از آنجا که وجود خلاقیت در مراکز آموزش عالی کشاورزی موجب اثربخشی تدریس و ارتقاء کیفیت آموزش و افزایش میزان یادگیری دانشجویان این مراکز، یادگیری بهتر و ماندگاری بیشتر مطالب درسی برای فراگیران، افزایش رضایت و نگرش مثبت آنان به برنامه ها و خدمات دانشگاه، گسترش مهارتهای اجتماعی و اعتماد به نفس و کنجکاوی و قدرت ریسک پذیری دانشجویان و افزایش رغبت و انگیزه آنان برای حضور در کلاس و یادگیری خواهد شد، لذا اهمیت تدریس اثربخش وخلاق در مراکز آموزش عالی کشاورزی آشکارتر خواهد شد.

نویسندگان

ملیحه السادات اخوان کاظمی

دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی

امیر حسین علی بیگی

دانشیار ترویج و آموزش کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • حسینی، ا. (1385). بررسی تاثیر برنامه های آموزش خلاقیت معلمان ...
  • صبوری، . و همکاران(1387). تحلیل همبستگی و رگرسیونی ابعاد گرایش ...
  • مهرانی، س. (1389). چگونه فرایند تدریس را بهبود بخشیم. مرکز ...
  • نیک نشان، ش. (1387). میزان استفاده اساتید از روش‌های تدریس ...
  • Aschenbrener, M. S. (2008). Analysis OF Creative And Effecyive Teaching ...
  • Sousa, F. C. (2007). Teachers" Creativity and Effectiveness in Higher. ...
  • نمایش کامل مراجع