نام کاربري رمز عبور

    ثبت نام | فراموشي رمز عبور | راهنماي استفاده از سايت | پشتيباني کاربران | عضويت ويژه کتابخانه ها

ISSN 1735-5540

English Pages

20 دي 1387

 

 

 

لينك‌ها

[ گزارش اشكال در مقاله | بازگشت | جستجو | ليست كنفرانس‌ها ]

اطلاعات مقاله

[ اعتبار مورد نياز: 0 | تعداد صفحات: 1 | 229 بار مشاهده چكيده | 2 بار دريافت متن كامل ]

عنوان مقاله: بررسي تاثير طول دوره اقليم بر برآورد مقادير حداكثر بارش محتمل 24 تا 72 ساعته در گستره ايران
سرفصل مربوط: اقليم و گرايشات آن
سال انتشار: 1378
نوع ارايه:
محل انتشار: [ دومين كنفرانس منطقه اي تغيير اقليم ]
زبان مقاله: فارسي حجم فايل: 36.65 كيلوبايت

نمايش خلاصه مقاله

لطفا اگر نقد و نظری درباره این مقاله دارید آن را درج کنید: [ نوشتن نقد بر اين مقاله ]

بررسي تاثير طول دوره اقليم بر برآورد مقادير حداكثر بارش محتمل 24 تا 72 ساعته در گستره ايران

نويسنده:

[ علي خليلي ] - استاد دانشگاه تهران، عضو وابسته فرهنگستان جمهوري اسلامي ايران

خلاصه مقاله:

در اين بررسي به منظور برآورد حداكثر بارش محتمل (پي-ام-پي) از روش هرشفيلد براي كليه ايستگاه هاي شبكه جامع هواشناسي ايران بهره گيري شده است. اين برآورد مبتني بر تدوين يك برنامه جديد رايانه اي است كه در آن كليه تعديل هايي كه هر شفيلد به صورت دستي و با استفاده از نمودارهاي مناسب پيشنهاد كرده است، به وسيله زنجيره اي از معادلات با خطايي كمتر از 5% انجام مي شود. اين برنامه امكان برآورد PMP آماري 24 تا 72 ساعته را براي شبكه اي مركب از 1298 ايستگاه مربوط به سازمان هواشناسي كشور و 1039 ايستگاه مربوط به وزارت نيرو فراهم آورده است.
برآورد پي-ام-پي در اصل مبتني بر معادله PMP=Xm+Km.SDm است كه در آن SDm , Xm ميانگين و انحراف معيار تعديل شده و km فاكتور پي – ام-پي است.
در بخشي از بررسي حاضر مقدار km براي دوره هاي اقليمي متفاوت در ايستگاه هايي كه داراي سري هاي پيوسته N>30 سال آمار بوده اند. متواليا براي مقادير نزولي N تا 11 سال محاسبه شده و تاثير كاهش تعداد سالهاي آماري بر مقدار km و PMP مورد بررسي قرار گرفته است.
مقايسه مقادير مذكور در دوره هاي مختلف اقليمي در عين حال كه نمايانگر تغييرات قابل ملاحظه در مقدار Km , PMP براي هر ايستگاه است ولي مبين قطعيت تاثير مولفه تغيير اقليم درمقياس فلات ايران نمي باشد، بلكه همانند ساير امارهاي مربوط به بارندگي فقط مشخص و يك تغيير مكاني و زماني در پهنه هاي مختلف كشور است.


كلمات كليدي:



[ لينک دايمي به اين صفحه: http://www.civilica.com/Paper-RCCC02-RCCC02_015.html ]

نمايش صفحه قابل چاپ خلاصه مقاله معرفي مقاله به ديگران

راهنمایی دریافت اصل مقاله

اصل مقاله فوق در بانک مقالات سیویلیکا موجود نیست. مقالات کنفرانس‌های کشور توسط دبیرخانه‌های مربوط منتشر می‌شوند و در صورتی که اصل مقاله توسط دبیرخانه منتشر نشده باشد، امکان ارائه آن توسط سیویلیکا وجود ندارد. در صورتی که نویسنده این مقاله هستید، می‌توایند اصل مقاله را جهت درج در بانک مقالات به سیویلیکا ارسال نمایید.

دريافت اصل مقاله (ویژه اعضا)

شما به صورت کاربر وارد سايت نشده ايد. پس از ورود به سايت با شناسه و رمز عبور خود، لينک دريافت مقاله در اين بخش نمايش داده مي شود.

 

نام کاربري

رمز عبور

رمز عبور را فراموش کرده ايد؟

قابلیت پرداخت حق عضویت از هر کجای ایران از طریق حساب جام بانک ملت سیویلیکا عضو مجمع ناشران الکترونیک ایران و تحت حمایت قوانین ناشران الکترونیک می باشد سیویلیکا ثبت شده در کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران تحت شماره ISSN 1735-5540 سیویلیکا، برگزیده جشنواره رسانه های دیجیتال کشور طرف قرارداد با سامانه پرداخت الکترونیک بانک سامان به منظور پذیرش کلیه کارتهای شتاب عضو سازمان نظام صنفی کشور وتحت حمایت قوانین این سازمان مجهز به سیستم ارسال خودکار SMS و اطلاع رسانی به کاربران قابلیت عضویت با استفاده از کارتهای عضویت سیویلیکا. کنفرانسها می توانند این کارتها را به جای سی دی کنفرانس در اختیار شرکت کنندگان قرار دهند.

سایر مجموعه ها: بانک پروژه ها و تحقیقات دانشجویی | بانک اطلاعاتی شرکتهای عمرانی | بنانیوز

دفتر مرکزی: تهران، خیابان کارگر شمالی، بالاتر از پمپ بنزین امیرآباد، کوچه زمرد، شماره 22، طبقه دوم. تلفن: 88008044 - نمابر: 88335451 | نمایندگیها
طراح و برنامه‌نویس: فقیهی