مدلسازی ارزش کسب شده و پیاده سازی آن با نرم افزار MATLAB

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 532

فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

RCEAUD01_153

تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395

چکیده مقاله:

ارزش کسب یک روش استاندارد، رایج و کارآمد مورد استفاده در تحصیل و سنجش عملکرد تکنیکی پروژه است. ارزش کسب شده با تجزیه و تحلیل مغایرت ها، ضمن شناسایی به هنگام مشکلات پروژه ها از جمله افزایش هزینه و زمان ساخت، در جهت ارائه راهکارها و رویه های مناسب جهت تکمیل کار، نقش مهمی را در کنترل یکپارچه سازی پروژه ایفا می کند. هدف از به کارگیری مدیریت ارزش کسب شده در پروژه های ساخت مسکن برقراری ارتباط بین پیشرفت های فیزیکی، کار پایان یافته، زمان هزینه تخصیص یافته پروژه، ضمن تعریف واحدهای زمانی، تیپ هزینه و واحدهای مالی رایج و مدل سازی پیاده سازی آن ، پس از تعریف و تعیین محدوده پروژه، است که من یک شناسه فعالیت ها و اقدام به تعریف ساختار شکست کار و کدگذاری در قالب بسته های کاری ، با در نظر گرفتن زمان و هزینه برنامه ای و واقعی پروژه با کنترل مغایرت های زمانی و هزینه ای، مغایرت های زمان و هزینه را نسبت به برنامه از پیش تعیین شده محاسبه، گزارش میزان پیشرفت پروژه از جهات مختلف یعنی محدود، زمان و هزینه پروژه به طور هم زمان مورد ارزیابی قرار می گیرد، و اقدام به اتخاذ تصمیمات لازم و ضروری برای انجام اقدامات اصلاحی در راستای کمک به تیم پروژه، صورت می پذیرد، گردآوری اطلاعات در این پژوهش، با بهره گیری از شیوه تحقیقات کتابخانه ای و مطالعات میدانی صورت گرفته است. برای اولین بار با ارائه مدل جدیدی با نام مدل استوانه، سیستم مدیریت ارزش کسب شده مدل سازی، و با پیاده سازی آن در نرم افزار MATLAB و تجزیه و تحلیل اطلاعات، از آن در جهت تعیین، ارزش مالی کار انجام شده، ارزش زمانی کار انجام شده، مقدار ارزش کسب شده پروژه تا زمان ارزیابی، و همچنین پیش بینی هزینه های اتمام زمان دقیق خاتمه پروژه،ضمن اقدام به اتخاذ تصمیمات لازم و ضروری برای انجام اقدامات اصلاحی در راستای کمک به تیم پروژه مورد استفاده قرار گرفته شده است.

نویسندگان

اسماعیل نجاتیان

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی و مدیریت ساخت،گروه عمران،دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمان

رحیم امین زاده

استادیار،دکتری مدیریت ساخت،گروه عمران،دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه فنی و حرفه ای

ابراهیم نجاتیان

کارشناسی ارشد رشته مهندسی معماری،گروه معماری،دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • محمدی زنجانی، م، (1389)، مدیریت و کنترل پروژه، تهران: انتشارات ...
  • فرجمشایی، م، (385 1).مدیریت ارزش کسب شده، تهران: انتشارات رسا. ...
  • سبزه پرور، م، (389 1)کت‌رلپ‌روژه‌ت ران:نگش‌اراتت‌رم‌ه. ...
  • حیدری، (386 1).مدیریت مهندسی، همدان:ا نتشارا ت خواجه رشید. ...
  • قدوسی، پ، (1 139)، برنامه ریزی وکنترل پروژه های عمرانی، ...
  • .آلادپویش، ح، (مترجم) .(377 1).ضمائم و کلیات دانش مدیریت پروژه:نشر ...
  • Q. Fleming, J. Koppelman. _ "Earned Value Project Management, " ...
  • W. Lipke, O. Zwikael, F. Anbari and K. Henderson, "Prediction ...
  • S.H. Iranmanesh and M. Zarezadeh , "Application of Artificial Neural ...
  • نمایش کامل مراجع