ارزیابی و مدلسازی تاثیر دور به عنوان هندسی بر عملکرد سبقتگیری وسایل نقلیه در جاده های دوخطه برون شهری (مطالعه موردی:محور قائن-بیرجند)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 471

فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

RCEAUD01_192

تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395

چکیده مقاله:

جاده های برون شهری کشور در شرایط آب و هوای مختلف و فصول مختلف شرایط متفاوت داشته و از لحاظ استاندارد طراحی و ضوابط هندسی در مرتبه مطلوبی قرار ندارد. با توجه به آمار تصادفات سپس در جاده های دو طرفه دوخطه که اکثر راه های کشور نیز از این نوع می باشند و این که شدت تصادفات شاخ به شاخ در این راه ها صورت می گیرد از تمام انواع دیگر بیشتر و این تصادفات مرگ بار است. با این وجود تاکنون مطالعه چندانی در این زمینه صورت نگرفته است در نتیجه لزوم پرداختن به این موضوع و بررسی شرایط هندسی روسازی محورهای دو خطه از طریق مطالعات میدانی و انالیزهای آماری و مدل سازی آشکار می شود. در این تحقیق و مطالعه تأثیر دور (شیب عرضی) به عنوان یکی از مشخصات هندسی جاده ها بر تعداد سرقت های راه های دوخطه دو طرفه خواهیم پرداخت. بدین منظور محور قائن - بیرجند در استان خراسان جنوبی به عنوان یکی از راه های مهم دوخطه دوطرفه در کشور تحت مطالعه موردی قرار می گیرد.

نویسندگان

غلامعلی شفابخش

دانشیار،گروه راه و ترابری،دانشکده عمران ،دانشگاه سمنان

یوسف ساجد

دانشجوی دکترا،گروه راه و ترابری ،دانشکده عمران،دانشگاه سمنان

سیدعلی اکبر قریشی

دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه راه و ترابری،دانشکده عمران،دانشگاه سمنان

علیرضا نیک سرشت

دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه راه و ترابری،دانشکده عمران،دانشگاه سمنان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :