ارزیابی پتانسیل گردشگری لندفرم آبشار آفرینه شهرستان پلدختر و تنگه شیرز شهرستان کوهدشت با استفاده از مدل پرالونگ (استان لرستان)

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 760

فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

RGFOH01_097

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396

چکیده مقاله:

هدف پژوهش حاضر ارزیابی پتانسیل گردشگری لندفرم آبشار افرینه شهرستان پلدختر و تنگه شیرز شهرستان کوهدشت با استفاده از مدل پرالونگ در استان لرستان میباشد. برای گردآوری اطلاعات از نقشههای توپوگرافی و زمین شناسی و اطلاعات کتابخانهای استفاده شده است. براساس مدل پرالونگ و نتایج حاصل از این مدل در این پژوهش تنگه شیرز به علت دارا بودن عیارهای بالای زیبایی ظاهری، عیار علمی ، عیار تاریخی -فرهنگی ، عیار اقتصادی - اجتماعی و بالا بودن میانگین عیار گردشگری نسبت به آبشار افرینه دارای بیشترین میزان قابلیت و توانمندی پتانسیل گردشگری میباشد. و از نظر عیاربهرهوری تنگه شیرز از بیشترین امتیاز (56/0 (نسبت به آبشار افرینه (34/0 (برخوردار است .

نویسندگان

احسان مینایی نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه جغرافیای طبیعی گرایش هیدروژیومورفولوژی در برنامه ریزی محیطی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل.

موسی عابدینی

دانشیار گروه جغرافیای طبیعی گرایش ژیومورفولوژی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل.

ولی نعمتی

مربی گروه مدیریت و اقتصاد گرایش مدیریت جهانگردی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل.

پوران فتایی

دانش آموخته کارشناسی ارشد آلودگیهای محیط زیست.دانشگاه آزادواحداردبیل

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :