بررسی تأثیر مقادیر مختلف کودهای آلی و شیمیایی و تلفیقی بر عملکرد و اجزای عملکرد باقلا

سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,055

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SACP01_033

تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1389

چکیده مقاله:

استفاده از منابع زیست محیطی به طریق صحیح می تواند گامی در جهت افزایش بهره وری و کاهش آلودگی زیست محیطی اعمال نماید و در این راستا شناخت و حرکت در جهت استفاده از کودهای آلی در زراعت باقلا به عنوان تثبیت کننده نیتروژن و جایگزین کودهای نیتروژنه مؤثر می باشد. این تحقیق به منظور مطالعه اثر مقادیر مختلف نیتروژن، کود دامی و کود بیولوژیک نیتروکسین برعملکرد و اجزای عملکرد باقلا در سال زراعی 1389 در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان واقع در روستای کته شال به صورت بلوک های کامل تصادفی در 3 تکرار اجرا شد. فاکتورهای آزمایش شامل کود در 12 سطح: شاهد =N1و30 کیلوگرم نیتروژن در هکتار=N2 و 60 کیلوگرم نیتروژن در هکتار=N3کود دامی=N4کود زیستی نیتروکسین =N5کود دامی +30 کیلوگرم نیتروژن در هکتار=N6کود دامی + 60 کیلوگرم نیتروژن در هکتار=N7 کود زیستی نیتروکسین + 30 کیلوگرم نیتروژندر هکتار =N8کود زیستی نیتروکسین + 60 کیلوگرم نیتروژن در هکتار=N9کود زیستی نیتروکسین + کود دامی =N10کود دامی + کود زیستی نیتروکسین + 30 کیلوگرم نیتروژن در هکتار=N11 و کود دامی + کود زیستی نیتروکسین + 60 کیلوگرم نیتروژن در هکتار=N12 می باشد. نتایج در این پژوهش نشان داد که بیشترین عملکرد دانه در تیمار N6 (5763)و N7)5517 به دست امد.

نویسندگان

ناصر محمدیان روشن

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان

ابراهیم اذرپور

عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان

حمیدرضا بزرگی

عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان

مارال مرادی

عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :