بررسی دگرسانی متاسوماتیک و کانی سازی آهن - منگنز در اسکارن تیکمه داش، بستان آباد - آذربایجان شرقی

سال انتشار: 1379
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,154

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SGSI04_098

تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1385

چکیده مقاله:

اسکارن آهن-منگنز تیکمه داش در 10 کیلومتری شهرستان بستان آباد، آذربایجان شرقی قرار گرفته است. منطقه تیکمه داش اغلب به وسیله توف های آهکی ائوسن کهه به صورت پهنه های ایگنمبریتی ظاهر می شوند، پوشیده شده است. در الیگوسن، توده گابرو-دیوریتی به توف های فوق نفوذ کرده و باعث کانی سازی اسکارنی شده است که به صورت 3 زون درونی، میانی و بیرونی دیده می شود و با نزدیک شدن به توده بر مقدار کانی های منگنز (بیکسبایت) و آهن (هماتیت و مگنتیت) افزوده می شود. مطالعات کانی شناسی و پاراژنز کانی ها، این ویژگی ها را برای این کانسار نشان می دهد. دمای تشکیل ?600-400 ، 10 تا fo2=10 و10 تا fs2=10.

نویسندگان

محسن موید

عضو هیئت علمی گروه زمین شناسی دانشگاه تبریز

قادر حسین زاده

کارشناس ارشد امور اکتشافات شرکت مسکاو اهر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :