آموزش و پرورش در رئالیسم

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,998

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SHCONF01_058

تاریخ نمایه سازی: 19 اردیبهشت 1395

چکیده مقاله:

آنچه پیرامون تعریف فلسفه بیان شد در باب تعریف تعلیم و تربیت نیز صادق است.تعاریف متعدد و مختلف که توسط فیلسوفان واندیشمندان حوزه تربیت مطرح شده خود گواه این مطلب است.مقوله تعلیم و تربیت از جمله مباحثی است که قدمتی به درازای اندیشهفلسفی دارد.دلیل این امر نیز آشکاراست زیرا انسان تنها موجودی است که نیازمند تربیت است تا به کمال انسانیت خویش برسد.تعلیم و تربیت فرایندی است که به واسطه آن میراث فرهنگی و معلومات بشری به انسان انتقال می یابد. به عبارت دیگر در حوزه تعلیم و تربیت سخن از فعالیت هایی است که به واسطه آنها یک نسل علوم و فنون ودر یک کلام میراث بشری را به نسل دیگر انتقال می دهد اسمیت 173 با بررسی دو مقوله فلسفه تعلیم و تربیت مساله پیوند فلسفه و تعلیم و تربیت مطرح می شود چنانکه پیش از این سوال که تعلیم و تربیت چیست؟ سوال دیگری مطرح می شود و آن این است که انسان چیست؟ این خود سوالی است فلسفی است به دلیل چنین قرابتی رشته ای بین رشته ای به نام فلسفه تعلیم و تربیت شکل گرفته است. فلسفه تعلیم و تربیت همچون خود فلسفه در سه موضوع نظری،دستوری و تحلیلی فعالیت می کندنلر1383

کلیدواژه ها:

رئالیسم و تعلیم وتربیت ، ارزش شناسی ، برنامه درسی و تدریس

نویسندگان

محمدرضا طاهری

دکترای تخصصی –دانشگاه فرهنگیان، واحد پردیس رسول اکرم (ص) استان خوزستان-اهواز

محمدرضا بازارکان

دانشجوی کارشناسی ارشد-علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان –استان خوزستان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • مکاتب فلسفی و آراء تربیتی نویسنده جرالد ال. گوتک. ترجمه:دکتر ...
  • اصول و فلسفه ی تعلیم و تربیت :نویسنده دکتر علی ...
  • مکاتب فلسفی وآرای تربیتی:نویسنده دکتر سیاوش خلیلی شورینی ...
  • فلسفه ی تعلیم و تربیت (جلد اول) باهمکاری:دکتر علی محمد ...
  • اینترنت:پرتال جامع علوم انسانی ...
  • نمایش کامل مراجع