بررسی انواع مش بندی در نرم افزار Seep/w و تأثیر آن بر محاسبه نشت در سده های خاکی همگن با زهکش دودکشی (مطالعه موردی :سد خان آباد)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 952

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SMFE02_384

تاریخ نمایه سازی: 27 بهمن 1394

چکیده مقاله:

سد خان آباد یک سد همگن خاکی است و ساختگاه سد خان آباد بر روی رودخانه اسل شاه، در شرق استان لرستان و در فاصله 25 کیلومتری جنوب شهرستانالیگودرز قرار دارد. سد خان آباد به هدف تأمین آب کشاورزی شهرک ابوذر و اراضی خان آباد (به صورت پمپاژ از مخزن سد به مخزن شبکه و آبیاری تحت فشار) ساخته شده است. طراحی این سد بصورت هموژن و با زهکش های دودکشی صورت گرفته است. مسئله نشت یک موضوع مهم و ضروری در سدهای خاکی می باشد که با یک تعریف کلی از آن حجم آبی که از مخزن یک سد از دست می رود و نمی توان ازآن استفاده کرده وآن را مدیریت کنیم که در صورت تجاوز از مقدارمعینی امکان خرابی وشکست در سد وجود دارد لذا دراین راستا نرم افزارهای زیادی برای پیش بینی و محاسبه دبی نشت تهیه گردیده اند که نسبت به مدل های آزمایشگاهی به زمان و هزینه کمتری برای آنالیز نشت قبل از احداث سد خاکی نیاز دارند. در این تحقیق بررسی انواع مش بندی مثلثی و ترکیب مش بندی مثلثی-چهار گوش در نرم افزار SEEP/W و تاثیر آن بر محاسبه نشت در سد خاکی همگن با زهکش دود کشی انجام شد. نتایج نشان می دهد وقتی مش بندی از نوع مثلثی باشد در مقایسه با ترکیب مش بندی مثلثی-چهار گوش، این امکان به نرم افزار داده می شود که نقاط بیشتری را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد و نتایج دقیق تری را از فشار پیزومتریک و دبی نشت بدست آورد.

کلیدواژه ها:

نشت ، سد خاکی خان آباد ، نرم افزار SEEP/W ، مش بندی

نویسندگان

پیام حیدرزاده دهکردی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران-خاک و پی دانشگاه یاسوج

مهرانگیز غفاری

کارشناس ارشد عمران-خاک و پی دانشگاه یاسوج

منصور پرویزی

استادیار دانشکده فنی مهندسی دانشگاه یاسوج

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :