تعیین میزان مهارت های سه گانه مدیران اداره های تربیت بدنی شهرستان های استان خوزستان و بررسی رابطه آن با ویژگی های دموگرافیکی آنان

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,062

فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SSTU06_312

تاریخ نمایه سازی: 13 اردیبهشت 1392

چکیده مقاله:

امروزه مدیریت مؤثر مهمترین نقش را در دستیابی به اهداف سازمانی ایفا می کند و فعالیت تربیت بدنی و ورزش بصورت یک فعالیت کاملا تخصصی در سطح جامعه برنامه ریزی و اجرا می شود(1) منطقی ترین راه برای موفقیت و رسیدن به اهداف سازمانی داشتن مهارتهای سه گانه مدیران توجه به این مورد است(2) هدف این پژوهش تعیین میزان مهارتهای سه گانه مدیریت مسئولین تربیت بدنی استان خوزستان و بررسی رابطه آن با ویژگی های دموگرافیکی آن بود. این تحقیق از نوع توصیفثی همبستگی و به روش میدانی انجام شده است. نمونه اماری برابر جامعه آماری شامل 145 نفر مدیران اداره های تربیت بدنی شهرستانها و رئیس و نائب رئیس هیئتهای ورزشی استان خوزستان بودند. ابزار اندازه گیری پرسشنامه محقق ساخته شامل 2 بخش ویژگیهای دموگرافیکی شامل 70 سوال و مهارتهای سه گانه مدیریت شامل 41 سوال با مقیاس 5 ارزشی لیکرت بود. روایی صوری پرسشنامه توسط 15 نفر صاحبنظر در این حیطه و روایی سازه برابر با 0/74 و پایایی آن توسط الفای کرونباخ 0/89 محاسبه شد. مهمترین یافته های تحقیق نشان داد از بین مهارتهای سه گانه مدیریتی مهارت فنی با میانگین 41/95 بیشترین اهمیت و مهارت ادارکی با میانگین 21/92 کمترین اهمیت را از دیدگاه آزمودنی ها دارد. بین ویژگی های فردی(سن، جنسیت، سابقه خدمت، سابقه ورزشی، سابقه مدیریتی، رشته تحصیلی و میزان تحصیلات) با مهارتهای انسانی و مهارت ادارکی رابطه معناداری وجود ندارد اما سابقه مدیریتی با مهارت فنی رابطه معنادار منفی نشان داد. به علاوه بین مهارتهای سه گانه مدیریتی همبستگی مثبت معنی داری مشاهده شد.

نویسندگان

مریم عسکرزاده

کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی

صدیقه حیدری نژاد

استادیار دانشگاه شهید چمران اهواز

عبدالرحمن مهدی پور

استادیار دانشگاه شهید چمران اهواز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Cheng. M. (2008). What skills are most important for _ ...
  • Latif, D.A. (2005). Model for teaching the management skills component ...
  • Yuonne , M _ 1993). Sex-role oriantetion coping strategy and ...
  • [447 04146 04128 0[204 04144 ...
  • نمایش کامل مراجع