تثبیت موفقیت آمیز هشت مرکز کانونی خاک های میادین بیابانی استان خوزستان با استفاده از نانو و میکرو سیالات جدید و فرمولاسیون های پایدار پایه آبی (ملاچ سبز)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 684

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

TICD01_086

تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395

چکیده مقاله:

با توجه به مشکلات عدیده ایکه مراکزکانونی بیابان زای استان خوزستان در آلودگی آب و هوای منطقه بوجود آورده اند، اولین ایده ای که به فکر می رسد، جلوگیری از بلند شدن و پخش ریزگرد ها و خاک های مناطق هور هندیجان ، دشت آزادگان ، هویزه (هور)، امیدیه، شوش، ماهشهر و مناطق مرزی است، که شامل انواع ساختار های سیلت رس دار، رس و سیلت، سیلت ریز، سیلت و ماسه، سیلت و رس، ماسه ، و ماسه رس دار می باشند، دراین ارتباط استفاده از تکنیک های مدرن و علمی جدید سنتز نانو جاذب ها و نانو فیلم های هوشمندکه به شکل نانو سنسور های پرانرژی و متخلخل قادر به جذب و حبس ذرات سبک و گرد و غبار های پراکنده در هوا هستند، می تواند به این مقوله پایان دهد. با این هدف در این تحقیق 16 نانو و میکرو سیالات جدید پایه آبی فرموله شده ی سبز، برای 15 نمونه خاک های میادینخوزستانو مناطق مرزی منطقه در قالب 38 سینی آزمایشگاهی سنتز و برای اولین بارتولید و ارائه میشوند، و با ملاحظه متغیرهای مهمی مانند: غلظت سیال، دمای محیط، وزن و ساختار خاک pH سیال و خاک و نوع عناصرمصرفی در ساخت سیالات ابداعی، اقدام به فرایند باد دهی توسط تونل باد با سرعت 45-48 کیلومتربرساعت نموده و با تغییر زمان باد دهی، پایداری و سلامتی خاکها طی زمانهای مختلف آنالیز و بررسیگردید، و از همه سینی های فرموله شده عکس های قبل و بعد از آن، توسط دوربینهای دیجیتالیحرفه ای گرفته شد. ثبات و تثبیت اکثر سینی های سالم بسیار شگفت انگیز بوده است. نهال کاری و بهبود کشاورزی به همراه سیالات سنتزی از اهداف بلند این طرح می باشد.

کلیدواژه ها:

برهمکنش های الکترواستاتیک ، سطوح پر انرژی نانو مواد ، ریز گرد ها ، نانو سیالات پایه آبی سبز ، نانو جاذب ها ، نانو فیلم های هوشمند ،

نویسندگان

زهرا فخروئیان

دانشکده مهندسی شیمی و انستیتو مهندسی نفت دانشکده فنی، دانشگاه تهران،

محمد علی عطار نژاد

دانشگاه مونیخ. تهران. ایران

هاشم بالدی

مدیریت بحران استان خوزستان. اهواز . ایران

پوریا اسماعیل زاده

دانشگاه علم و صنعت. تهران. ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Chichiricco* G., Poma A., (2015). Penetration and Toxicity of Nanomaterias ...
  • Laha S., Tansel*B., Ussawaruj ikulchai A, (2009). Surfactant-sol interactions during ...
  • Milani N., (2011). Zinc oxide nanoparticles in the soil enviroment: ...
  • Shen Y.H., (2000). Sorption of non-ionic surfactants to soil: the ...
  • Garde a-Torresdey J.L., (2012). Effect of surface coating and organic ...
  • نمایش کامل مراجع