زمان بندی همزمان مدل های تولید و حمل و نقل در زنجیره تامین دوسطحی و ارائه روشی برای حل آن

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 881

فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

TTC13_321

تاریخ نمایه سازی: 25 خرداد 1393

چکیده مقاله:

در شرایط حاضر و با توجه به افزایش شدت رقابت سازمان‌های تولیدی، برنامه‌ زمان‌بندی از اهمیت بیشتری برخوردار است. در صورت انجام برنامه زمان‌بندی بهینه، امکان استفاده بهتر از منابع موجود فراهم شده و محصولات مطابق نیاز مشتریان تولید و تحویل داده می‌شوند. در این تحقیق، مساله برنامه‌ریزی حمل و نقل و تولید در زنجیره تأمین دو سطحی با در نظر گرفتن حداقل تأخیر، مسافت پیموده شده و انحراف از بارکاری تخصیص داده شده به تأمین کنندگان به عنوان توابع هدف حل شده است. در این پژوهش، با توجه به اهمتی هزینه‌های جابه‌جایی در تصمیم‌گیری مدیرتی، حداقل کردن مسافت کل پیموده شده که رابطه مستقیم با هزینه جابه‌جایی دارد در تابع هدف گنجانده شده است. در این، مسأله برنامه‌ریزی حمل و نقل چند هدفه، برای نزدیک شدن به شرایط واقعی، چندین محصول را توسط چندین تأمین کننده پردازش می‌کند و محدودیت‌های زمان‌های در دسترس تأمین کننده، حداقل تعداد وسائل نقلیه، امکان به اشتراک گذاشتن وسایل نقلیه بین تأمین کنندگان و امکان به کارگیری تأمین کنندگان و وسائل نقلیه با حالات مختلف سرعت به مدل اضافه شده است. در این تحقیق، مسأله چند هدفه مورد نظر با الگوریتم‌های شبیه سازی تبرید چند دفعه و الگوریتم تکاملی دیفرانسیلی چند هدفه حل شده است. در پایان، پس از حل مسأله برای ترکیب‌های مختلفی از تعداد تأمین‌کنندگان، تعداد کارها، تعداد وسائل نقلیه و تعداد دسته‌های تولیدی معیارهای معرفی شده است تا کارآیی دو الگوریتم با هم مقایسه گردند. نتایج محاسباتی بیانگر عملکرد بهتر الگوریتم تکاملی دیفرانسیلی چند هدفه در دو معیار تعداد جواب‌های پارتو و تنوع جواب‌ها و عملکرد بهتر الگوریتم شبیه سازی تبریز چند هدفه در دو معیار زمان حل و فاصله گذاری است.

کلیدواژه ها:

برنامه ریزی همزمان حمل و نقل و تولید ، زنجیره تامین ، مسافت پیموده شد ه ، تا خیر ک ل ، الگوریتم شبیه سازی تبرید چند هدفه ، الگوریتم تکاملی دیفرانسیلی چند هدفه

نویسندگان

حسن جوانشیر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، دانشکده مهندسی صنایع، تهران، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • علی چراغعلی خانی، حل مساله تولید ادغامی به کمک الگوریتم ...
  • Fahimnia B, Farahani R, Marian R, Luong L. A review ...
  • critique _ integrated production- distribution planning models and techniques 2013; ...
  • Hag AN, Vrat P, Kanda A. An integrated production- inventory- ...
  • Chan FTS, Chung SH, Wadhwa S. A hybrid genetic algorithm ...
  • Zegordi Sh, Beheshti Nia Ma. A multi-p opulation genetic ...
  • algorithm for transportation scheduling. Transportation Research part E 2009;45 :946-959. ...
  • Du J, Leung JYT. Minimizing total tardines On one processor ...
  • Coronado JL. An optimization model for strategic supply chain design ...
  • Hamedi M, Farahani RZ, Husseini MM, Esmaeilian GR. A distribution ...
  • نمایش کامل مراجع