بررسی نمونه های نمای دو پوسته در اقلیم سرد و نسبتا سرد و ارائه ی پارامترهای اولیه ی طراحی نماهای دو پوسته برای این اقلیم ها

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 604

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

UUSD01_1361

تاریخ نمایه سازی: 17 خرداد 1394

چکیده مقاله:

تکنولوژی نماهای دو پوسته درحالحاضر به یک تکنولوژی مرسوم تبدیل شده و در دهه اخیر به سرعت در معماری اروپا نفوذ کرده است. طراحان و معماران بر مزایای این تکنولوژی در زمینه کاهش مصرف انرژی در فصلهای سرد و کاهش بار سرمایشی درفصلهای گرم ضمن کنترل صوت و امکان تهویه طبیعی تاکید دارند، اما نه تنها در ایران بلکه در بعضی از نقاط دنیا نیز تجربه عملکردی در این زمینه بسیار کم است. در این مقاله سعی شده است در ابتدا با تعریف سیستم نمای دو پوسته، تاریخچه و اهدافطراحی این سیستم و انواع آن به معرفی این سیستم پرداخته و سپس با بررسی نمونه های ساخته شده و موفق، الگوهایی را بهعنوان پارامترهای اولیه شروع مرحله ی طراحی برای اقلیم سرد و نسبتا سرد ارائه دهیم. هدف از این تحقیق بررسی نمونه هایی شاخص و از آثار معماران برجسته به منظور دستیابی به الگویی که برای شروع مرحله ی طراحی این نما، می تواند در اختیارطراحان و معماران قرار گیرد می باشد و نمونه ها از میان بناهای موجود در اروپا و آمریکا انتخاب شده اند. با توجه به موارد ذکرشده این پرسش مطرح می شود که چه پارامترهایی می توانند در نماهای دو پوسته و عملکرد آن موثر باشند ؟ این گونه به نظر می رسد که فاصله ی بین دو لایه، بازشوها و نوع جریان هوا و ابزارهای بکار رفته بین دو لایه می توانند در نماهای دو پوسته وعملکرد آن موثر باشند. روش تحقیق در این پژوهش: ابتدا نمونه هایی از نماهای دو پوسته بکار رفته در اقلیم سرد و نسبتا سرد بااستفاده از پیشینه ی تحقیق انتخاب شده و سپس به روش دسته بندی و استخراج مشخصات اصلی هریک نمونه ها، به بررسی عوامل و مشخصات تاثیرگذار می پردازیم و در نهایت با استفاده از روش توصیفی- تحلیلی، الگویی برای طراحی نماهای دو پوسته ارائه می دهیم.

نویسندگان

پرواز علیخانی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مهناز محمودی زرندی

استادیار گروه معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Andreotti, Giulia, (2003), from single to double-skin faxade, available on: ...
  • Chew Wong, Pow, (2008), Natural Ventilation in Double-Skin Fasade Design ...
  • Office Buildings in Hot and Humid Climate, available on: http://www. ...
  • Barkkume, Allen, (2007), Innovative Building Skin, available ...
  • on:http ://www. academia.edud 1 803 6 7 / Inno vative_Bui ...
  • Haase, Matthias, (2007), energy efficient building with extensive use of ...
  • J:www. arkitektur. no/%3 Fnid%3 D63 4 8%26lcid%3D 1 044%2 6iid%3D ...
  • Meyer Boake, Terri, (2003), Understanding the General Principles of the ...
  • WWW. architecture .uwaterloo .ca/. _ _ /pdf/doub le_fac ade_general .pdf/20 ...
  • Poirazis, Harris, (2004), double skin fasade for office buildings, available ...
  • نمایش کامل مراجع