بررسی راهکارهای ترمیم بتن آسیب دیده و آبند نمودن ابنیه‌های فنی و کانال‌های انتقال آب ویژه شبکه‌های مارون و بهبهان استان خوزستان

سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,416

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

WATER02_017

تاریخ نمایه سازی: 20 آذر 1388

چکیده مقاله:

ساخت کانالهای آبیاری سالهاست که در کشور ما صورت می‌گیرد. ساخت این کانالها در نقاط مختلف ایران باعث شده است تا تجربه کاری کارشناسان مربوط به این رشته بالاتر رفته و راهکارهای متفاوتی جهت مقابله با ترک خوردن و شکستن پوشش بتنی کانال (لاینینگ) بکار گرفته شود. استفاده از پوشش بتنی به چندین دلیل صورت می‌گیرد که کم کردن تلفات ناشی از نفوذ، یکی از آن دلایل می‌باشد. در برخی از نقاط کشور، خصوصا در مناطق جنوبی که دارای خاکهای متفاوت و لایه‌های گوناگون از نظر خاکشناسی می‌باشند، شاهد ترک خوردن و شکستگی لاینینگ هستیم. بسیاری از این کانال‌های آبیاری، علاوه بر شکسته شدن و بوجود آمدن ترک‌های عمیق در جداره و کف کانال، پس از انجام ترمیم‌های بسیار سطحی، آبگیری شده و بدلیل مشکلاتی که پس از آبگیری بوجود می‌آید. هدف کلی این تحقیق بررسی عوامل موثر در ایجاد این خسارات و نحوه بهسازی آنها در شبکه‌های آبیاری بهبهان و مارون می‌باشد. این تحقیق شامل مطالعات عددی که بر پایه تئوری المان محدود است و مطالعات آزمایشگاهی می‌باشد.

نویسندگان

آرش توتونچی

دانشجوی دکتری مهندسی عمران - ژئوتکنیک، هیات علمی دانشگاه آزاد مرودشت

پریا بلیغ جهرمی

کارشناس ارشد خاکشناسی، دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • FAO, 1 977:Irrigation canal lining", Agriculture Organization of United Nation, ...
  • USBR, 1971. "Lining for irrigation canals", Department of the interior, ...
  • نمایش کامل مراجع