CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

حکمرانی الکترونیک چگونه می تواند به اجرای موفق سند تحول دولت مردمی در زمینه شایسته گزینی، شفافیت، سلامت اداری و جبران خدمات کمک کند؟

عنوان مقاله: حکمرانی الکترونیک چگونه می تواند به اجرای موفق سند تحول دولت مردمی در زمینه شایسته گزینی، شفافیت، سلامت اداری و جبران خدمات کمک کند؟
شناسه ملی مقاله: MPHCONF07_371
منتشر شده در هفتمین همایش بین المللی مدیریت، روانشناسی و علوم انسانی با رویکرد توسعه پایدار در سال 1401
مشخصات نویسندگان مقاله:

ایوب کافی - کارشناس مدیریت دولتی دانشگاه ایلام

خلاصه مقاله:
حکمرانی خوب، واژه ای است که بیانگر تغییر پارادایم نقش دولت و حکومتها است که زمینه را برای مشارکت یکسان و برابر تمام شهروندان در فرآیند تصمیم گیری فراهم نموده و بیانگر این واقعیت است که حکمرانی متعلق به مردم است و توسط مردم شکل می گیرد. از سویی دیگر، دولت الکترونیک ابزار قدرتمندی است که باعث ارایه بهتر خدمات عمومی، کاهش زمان انتظار و بهبود اثربخشی-هزینه، افزایش بهره وری و بهبود شفافیت و پاسخگویی شده و ارتقاء توانایی دولت در انجام فعالیتهای کلیدی را موجب می شود. هدف اصلی پژوهش حاضر با هدف حکمرانی الکترونیک چگونه می تواند به اجرای موفق سند تحول دولت و مردمی در زمینه شایسته گزینی، شفافیت، سلامت اداری و جبران خدمات کمک کند انجام شده است. نتایج پژوهش نشان می دهد، استقرار دولت الکترونیک به ارتقای پاسخگویی، اثربخشی نقشها و وظایف، ظرفیت سازی، شفاف سازی، نتیجه گرایی و ارتقای ارزشها به عنوان شاخص های حکمرانی خوب منجر می شود.

کلمات کلیدی:
حکمرانی الکترونیک، سند تحول دولت، شایسته گزینی، شفافیت، سلامت اداری

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1664423/