CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

برآورد ارتفاع رواناب و دبی اوج به روش استدلالی و شماره منحنی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز قلعه بنی، استان کهگیلویه و بویراحمد)

عنوان مقاله: برآورد ارتفاع رواناب و دبی اوج به روش استدلالی و شماره منحنی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز قلعه بنی، استان کهگیلویه و بویراحمد)
شناسه ملی مقاله: WRM05_077
منتشر شده در پنجمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران در سال 1392
مشخصات نویسندگان مقاله:

رسول ایمانی - دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه کاشان
علی آلبوعلی - دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه کاشان
هدی قاسمیه - استادیار گروه مرتع و آبخیزداری دانشگاه کاشان

خلاصه مقاله:
امروزه محدودیتهای موجود در تامین آب، باعث شده تا توجه بیشتری نسبت به گذشته به آب و منابع تامین آن شود. از آنجا که حوزه های آبخیز نقش بسزایی در تامین آب مورد نیاز بشری دارند، نیازمند مطالعه و بررسی میباشند. از جمله مطالعات اساسی در این راستا، مطالعات هیدرولوژیکی حوضه ها می باشد و مطالعه بارش-رواناب در رأس مطالعات هیدرولوژیکی است. روشهای مختلف تجربی برآورد رواناب، محدودیت مربوط به عدم وجود ایستگاه های هیدرومتری را برطرف کرده است. از جمله پرکاربرد ترین این روشها، روش شماره منحنی و روش استدلالی میباشد که در این مطالعه و در حوزه آبخیز قلعه بنی در استان کهگیلویه و بویر احمد مورد استفاده قرار گرفت است. نتایج این تحقیق نشان داد که روش شماره منحنی به دلیل تاثیر نگهداشت اولیه میزان رواناب و در نتیجه دبی اوج را کمتر از روش شماره منحنی برآورد میکند.

کلمات کلیدی:
رواناب، دبی اوج، روش استدلالی، روش شماره منحنی، حوزه آبخیز قلعه بنی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/269013/