CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

شناسایی الزامات و بایست های اجرای مدیریت تغییر فرانوگرا با تاکید بر تکنیک دلفی(مطالعه موردی: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی)

عنوان مقاله: شناسایی الزامات و بایست های اجرای مدیریت تغییر فرانوگرا با تاکید بر تکنیک دلفی(مطالعه موردی: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی)
شناسه ملی مقاله: ICBDE01_483
منتشر شده در کنفرانس بین المللی توسعه و تعالی کسب و کار در سال 1393
مشخصات نویسندگان مقاله:

مستانه غنجی - دانشجوی دکتری ترویج و آموزش کشاورزی
محمد چیذری - استاد دانشگاه تربیت مدرس تهران
حسن صدیقی - دانشیار دانشگاه تربیت مدرس تهران
علی ربیعی - دانشیار دانشگاه پیام نور تهران

خلاصه مقاله:
هدف اصلی این مطالعه بررسی و شناسایی الزامات و بایست های مدیریت تغییر فرانوگرا در وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی است. اهداف ثانویه این تحقیق جمع بندی و طبقه بندی الزامات اجرای مدیریت تغییر فرانوگرا در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در قالب محورهای خاص بود. این تحقیق به روش دلفی انجام شده است. روش دلفی یکی از راه های کسب دانش گروهی به منظور رسیدن به اجماع گروهی است. جامعه آماری این تحقیق را 20 نفر از متخصصان و کارشناسان موضوعی تشکیل دادند.در روش دلفی از نمونه گیری استفاده نمی شود بلکه پانل کارشناسان براساس تخصص موضوعی و تجربه حرفه ای بطور هدفمند انتخاب می شوند. این تحقیق در سه مرحله انجام شد که در نهایت31الزام توسط مدیران معرفی شدند. پس از حذف گویه هایی که کمتر از 80 درصد نسبت به آنها توافق جامع وجود داشت،24گویه به دست آمد که در پنج طبقه فرهنگ سازمانی، فردی انسانی،گروهی انسانی، ساختار سازمانی و زیر ساختها تقسیم بندی گردید. نتایج این تحقیق نشان داد که بیشتر الزامات شناسایی شده توسط پانل مدیران در عاملهای فرهنگ سازمانی و فردی انسانی افراد قرار داشتند که می توان از آن به عنوان شرط های لازم جهت الزامات و بایستهای مدیریت تغییر فرانوگرا در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نام برد

کلمات کلیدی:
مدیریت تغییر فرانوگرا،مدیران،ساختار سازمانی، زیرساخت،فردی انسانی،گروهی انسانی و فرهنگ سازمانی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/331005/