CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

کاربرد تکنیک بهترین - بدترین ( BWM) در رتبه بندی ساز و کارهای ضد بازاریابی گرایش به مصرف دخانیات ( مورد مطالعه دانشگاه مازندران)

عنوان مقاله: کاربرد تکنیک بهترین - بدترین ( BWM) در رتبه بندی ساز و کارهای ضد بازاریابی گرایش به مصرف دخانیات ( مورد مطالعه دانشگاه مازندران)
شناسه ملی مقاله: IMCONFERENCE02_018
منتشر شده در دومین کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی در سال 1396
مشخصات نویسندگان مقاله:

مریم فضل اله تبار لداری - دانشجویی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی ، دانشگاه مازندران
میثم شیرخدایی - دانشیار گروه مدیریت بازرگانی ، دانشگاه مازندران
حمیدرضا فلاح لاجیمی - استادیار گروه مدیریت صنعتی، دانشگاه مازندران

خلاصه مقاله:
با توجه به کاربرد وسیع روش های تصمیم گیری چند معیاره در این پژوهش سعی شده است از تکنیک بهترین- بدترین ( BWM) برای رتبه بندی سازوکار های ضد بازاریابی در مقابل گرایش به مصرف دخانیات که از طریق یک مصاحبه نیمه ساختاریافته و ادبیات پژوهش استخراج شده است، استفاده شود. بر همین اساس از پرسشنامه BWM استفاده شده است. پرسشنامه در بین ده نفر از خبرگان دانشگاه مازندران که در زمینه آسیب های اجتماعی فعالیت داشته اند توزیع شده است و با استفاده از نرم افزار Excel و LINDO تعدادی گزینه با توجه به تعدادی شاخص مورد ارزیابی قرار گرفته اند تا بهترین گزینه انتخاب شود. و در نهایت مطلوب ترین تا کم اهمیت ترین سازوکار ضد بازاریابی شناسایی و رتبه بندی شد. نتایج نشان داده است که بهترین سازوکار ضد بازاریابی در مقابل گرایش به مصرف دخانیات آموزش و کم اهمیت ترین آن افزایش قیمت دخانیات می باشد.

کلمات کلیدی:
تکنیک بهترین - بدترین (BWM)، ضدبازاریابی، گرایش به مصرف دخانیات

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/633321/