چهارمین کنگره آسیا پاسفیک طب نظامی

Fourth Asia Pacific military-medicine congress

چهارمین کنگره آسیا پاسفیک طب نظامی روز جمعه، 20 مهر، 1397 لغایت دوشنبه، 23 مهر، 1397 توسط كميته بين المللي طب نظامي, ستاد كل نيروهاي مسلح و وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و تحت حمایت سیویلیکا در شهر قرچک برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

اطلاعات کنفرانس

چهارمین کنگره آسیا پاسفیک طب نظامی

محل برگزاری: قرچک
سال برگزاری: 1397
شناسه ملی این کنفرانس: APMMED04

توضیحات کنفرانس

كميته بين‎المللي طب نظامي (ICMM) يك سازمان بين‎دولتي است كه در سال ۱۹۲۰ و پس از جنگ جهاني اول، با آشكار شدن نياز به همكاري هاي نزديك‎تر بين بخش‎هاي بهداشت و درمان نيروهاي مسلح در سراسر جهان، تشكيل شد. اولين كنگره بين‎المللي طب نظامي در جولاي ۱۹۲۱ در بروكسل، بلژيك برگزار گرديد.
در حال حاضر، ICMM ۱۱۷ كشور عضو و ۶ كشور ناظر دارد، و ۴۲ كنگره جهاني برگزار كرده است كه شانزدهمين آن‎ها در سال ۱۹۵۹ در تهران برگزار گرديد. هم‎چنين، اين نهاد با سازمان‎هاي بين‎المللي نظير سازمان بهداشت جهاني، كميته بين‎المللي صليب سرخ، سازمان جهاني سلامت حيوانات، برنامه مشترك ملل متحد در زمينه ايدز، شوراي بين‎المللي ورزش‎هاي نظامي، انجمن جهاني دام‎پزشكي، و انجمن جهاني پزشكي همكاري مشترك دارد.

اهداف اصلي ICMM عبارت اند از:

  • حفظ و تقويت پيوند ميان بخش‎هاي بهداشت و درمان كشورهاي عضو
  • ارتقاء فعاليت هاي علمي پزشكي-نظامي
  • شركت كردن و پيشبرد عمليات بشردوستانه در زمينه ي پزشكي-نظامي

اولين كنگره منطقه‎اي آسياپاسيفيك ICMM در سال ۲۰۱۰ و در كشور چين برگزار گرديد، دومين كنگره در سال ۲۰۱۲ در تايلند و سومين كنگره در سال ۲۰۱۶ در فدراسيون روسيه برگزار شد، و اكنون جمهوري اسلامي ايران مفتخر است كه ميزباني چهارمين كنگره آسياپاسيفيك طب نظامي ICMM را بر عهده خواهد داشت.

محورهاي كنگره:
"افق آينده طب نظامي" به عنوان شعار كنگره انتخاب شده و چكيده مقالاتي كه محورهاي اصلي زير را دنبال كنند، مورد استقبال قرار خواهند گرفت:

  1. شيميايي، ميكروبي، پرتوزا، هسته‎اي، انفجاري (ش‎.م‎.پ.‎ه‎.ا) – جنبه پزشكي اين سلاح‎ها
  2. روان‎شناسي و علوم شناختي در جامعه نظامي
  3. مديريت بحران و تروماتولوژي نظامي
  4. آموزش طب نظامي و همكاري‌هاي بين‌المللي

اگرچه چكيده مقالاتي كه در حيطه محورهاي اصلي كنگره باشند، اولويت خواهند داشت، اما ساير موضوعات جذاب و بديع مرتبط با طب نظامي هم مورد بررسي قرار خواهند گرفت.
بعلاوه، ساير موضوعات از جمله دندان‎پزشكي نظامي، طب مكمل و جايگزين، ارگونومي و بازتواني، طب هوافضا و زيرسطحي، اپيدميولوژي نظامي ميداني، بهداشت مواد غذايي و تغذيه براي ميزگرد و كارگاه‎ها بطور ويژه مورد توجه خواهند بود.

درج در تقویم: 19 اسفند 1396 - تعداد مشاهده 10422 بار