سال انتشار: ۱۳۹۷
کد COI مقاله: AMEM02_283
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۶۵۷.۲۶ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۳ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۳ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی موانع عوامل موثر در اجرای موفق نظام سلامت اداری تعیین نقاط ضعف قوت اجرای این نظام در پست بانک استان خوزستان
حسین مقصودی پور - دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته مدیریت دولتی- گرایش تشکیلات روش ها، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خوراسگان، اصفهان، ایرانمجتبی شاهنوشی - عضو هییت علمی گروه مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خوراسگان، اصفهان، ایران
چکیده مقاله:
هدف از تحقیق حاضر شناسایی موانع عوامل موثر در اجرای موفق نظام سلامت اداری تعیین نقاط ضعف قوت اجرای این نظام در پست بانک استان خوزستان می باشد. این تحقیق از لحاظ هدف کاربردی از حیث اجرا توصیفی- پیمایشی بود. که در سال 1395 در سطح خوزستان اجرا گردیده است. جامعه آماری پژوهش حاضر کلیه کارکنان مدیران پست بانک استان خوزستان بودند. نمونه تحقیق نیز از کارکنان مدیران این بانک در سطح استان خوزستان به تعداد 260 بودند، که تعداد 150 نفر بر اساس جدول مورگان به عنوان نمونه انتخاب شدند. در ابتدا برای شناسایی عواملی که ممکن است بر موانع عوامل اجرای سلامت اداری نقاط ضعف یا قوت تاثیرگذار باشد، با تعدادی از کارکنان مدیران پست بانک خوزستان مصاحبه هایی صورت گرفت، پس از جمع آوری پاسخ های مختلف، موارد تکراری حذف شده پس از دسته بندی مواردی که آنها به آنان اشاره کردند، نهایتا پرسشنامه های حاضر برای بررسی ابعاد متغیرهای مذکور ساخته شد. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته با 27 گویه بوده که اطلاعات جمعیت شناختی نیز قبل از آن، مورد سوال قرار گرفت. برای بررسی روایی پرسشنامه از روایی صوری محتوایی انتخاب شد، همچنین برای سنجش پایایی پرسشنامه از آلفای کرونباخ استفاده گردید، که مقدار آن 0/76 بدست آمد. نتایج نشان داد که: موثرترین مانع در اجرای سلامت اداری، نظارت بیشتر بر ارایه خدمات، سرویس به مشتریان، پاسخگویی ارباب رجوع عامل دقت در گزینش استخدام کارگزاران دفاتر خدمات شهری روستایی می باشد، همچنین در عوامل موثر در سلامت اداری، عوامل ایجاد انگیزه در کارکنان، رفع مشکلات مادی مشکلات معیشتی کارکنان اجرای دقیق قانون سهم بیشتری دارد. در عامل نقاط قوت سلامت اداری، اختصاص یافتن سهم بیشتر در بازار به پست بانک، جذب منابع بیشتر به بانک، کاهش تخلفات اداری در نتیجه احترام به کارکنان رفاه نسبی آنان، افزایش فضای رقابتی نسبت به سایر رقبا اعتماد مردم اشاره کرد. در جهت شناسایی نقاط ضعف سلامت اداری؛ پایین بودن امنیت شغلی در بین کارمندان، اجرای کمتر فرهنگ سازمانی در پست بانک، کاهش وجهه اجتماعی پست بانک به دلیل پایین بودن سلامت اداری، افزایش قدرت مانور در چرخه تولید، کمتر دیده شدن شایسته سالاری در گزینش افراد، ضعیف بودن سطح آموزش کارمندان زیان دهی شعب در نتیجه آن ورشکستگی به دلیل پایین بودن سلامت اداری تاثیرگذار بوده اند.کلیدواژهها:
موانع سلامت اداری، عوامل موثر سلامت اداری، نقاط قوت ضعف اجرای موفق سلامت اداری، پست بانککد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-AMEM02-AMEM02_283.html
کد COI مقاله: AMEM02_283
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مقصودی پور, حسین و مجتبی شاهنوشی، ۱۳۹۷، شناسایی موانع عوامل موثر در اجرای موفق نظام سلامت اداری تعیین نقاط ضعف قوت اجرای این نظام در پست بانک استان خوزستان، دومین کنفرانس ملی حسابداری-مدیریت اقتصاد با رویکرد اشتغال پایدار نقش آن در رشد صنعت، ملایر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر، https://www.civilica.com/Paper-AMEM02-AMEM02_283.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (مقصودی پور, حسین و مجتبی شاهنوشی، ۱۳۹۷)
برای بار دوم به بعد: (مقصودی پور و شاهنوشی، ۱۳۹۷)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:صنعت بانکداری > پست بانک ایران اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل تاثیرگذار بر عملکرد فروشندگان فروشگاه های رفاه (مورد مطالعه: فروشگاه های رفاه شهر بندرعباس)
- تاثیر پیچیدگی برند مکان بر هویت یابی و توصیه آن به دیگران از دیدگاه ساکنان
- تاثیر استفاده از بانکداری الکترونیکی بر جریان جذب سپرده و بهای تمام شده خدمات بانکی
- نقش تعدیلگر استقلال وتخصص مالی اعضای کمیته حسابرسی بر رابطه بین ضعف کنترل داخلی ومدیریت سود تعهدی
- تاثیر حمایت اطلاعاتی و عاطفی بر تامین بازخورد و توصیه به دیگران و کمک به مشتریان با نقش میانجی رضایت مشتری در خریدهای آنلاین
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.