ارزیابی و رتبه بندی عوامل موفقیت شعب بانک سینا و ارائه الگو و مدلی با رویکرد تحلیل عاملی(مطالعه موردی:شعب مناطق آذربایجانشرقی واردبیل)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 927

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MCCONF01_007

تاریخ نمایه سازی: 20 دی 1394

چکیده مقاله:

هدف کلی تحقیق حاضر ارزیابی و رتبه بندی عوامل موفقیت شعب بانک سینا و ارائه الگو و مدلی با رویکرد تحلیل عاملی درمنطقه آذربایجانشرقی و اردبیل بانک سینا میباشد. برای این منظور با مطالعه کتب، مقالات و تحقیقات پیشین، در 46 عامل بهصورت اولیه شناسایی گردید. جامعه آماری تحقیق حاضر مدیران، معاونین و مس ئولین اعتبارات شعب بانک سینا در منطقه آذربایجانشرقی و اردبیل میباشد که تعداد آنها 66 نفر است که به صورت سرشماری انتخاب شدند. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه عوامل موثر بر موفقیت شعب بانک سینا با استفاده از روش تحلیل عاملی است که پس از سنجش روایی و پایایی واطمینان از آن در اختیار جامعه آماری قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل آماری اطلاعات جمع آوری شده در سطح استنباطی ازآزمونt تک گروهی و ارائه مدل از تکنیک تحلیل عاملی اکتشافی و تاییدی و جهت اولویتبندی عوامل موثر بر موفقیت شعب بانک سینا از آزمون فریدمن با نرم افزارهایLISREL و SPSSاستفاده شده است.نتایج حاصل از تحقیق نشان می دهد که میزان موفقیت شعب بانک سینا در منطقه آذربایجان شرقی و اردبیل بالاتر از حد متوسط میباشد. همچنین با توجه به نتایج حاصل از پایایی مقیاس و تحلیل عاملی اکتشافی و تائیدی از 46 عامل اولیه شناسایی شده موثر بر موفقیت شعب بانک سینا درمنطقه آذربایجان شرقی و اردبیل، 37 عامل شناسایی و در هفت دسته؛ عوامل مدیریتی، عوامل پرسنل (کارکنان )، عوامل سرمایه ای، عوامل امکانات شعبه، عوامل شرایط مشتری، عوامل مکان شعبه، عوامل حوزه فناوری دستهبندی گردید. با توجه به نتایج حاصل از آزمون فریدمن،در بین عوامل مدیریتی، ارائه خدمات نوین بانکی؛عوامل پرسنل(کارکنان)، نحوه برخورد کارکنان با مشتری، عوامل سرمایه ای، وصول مطالبات،عوامل امکانات شعب، نظام آراستگی شعب؛ عوامل شرایط مشتری، حس اعتماد مشتریان به بانک؛ عوامل مکان شعبه، حضور رقبا؛ عوامل حوزه فناوری، مدیریت فناوری اطلاعات بیشترین تاثیر را بر موفقیت شعب بانک سینا در منطقه آذربایجانشرقی و اردبیل دارد

کلیدواژه ها:

ارزیابی و رتبه بندی ، عوامل موفقیت شعب ، ارایه الگو

نویسندگان

محمدرضا بالایی

دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب

یعقوب علوی متین

استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز- دانشکده مدیریت و اقتصاد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • دوستی، شبنم، ابدالی، علی، نیکبخت، علیرضا(1387)رابطه میان ارزیابی کارایی تکنیکی ...
  • ثریایی، علی؛ سجادی امیری، سید علی؛ سجادی امیری، سیده مرضیه ...
  • الوانی، سید مهدی، جندقی، غلامرضا، رییس صفری، مجتبی(1389) طراحی و ...
  • اسلامی بیدگلی، غلامرضا، کاشانی پور، محمد(1383) مقایسه و ارزیابی روش‌های ...
  • احمدیان، اعظم(1393) ارزیابی پویایی صنعت بانکداری ایران با تاکید بر ...
  • عقیلی، بختیار(1389) بررسی ساختار سرمایه بانک تجارت و تعیین ترکیب ...
  • Drake, L. (2001), "Efficiency and Productivity Change in UK Banking", ...
  • Yong-Chin Liu, Jung-Hua Hung.(2006)" Services and the long-term profitability in ...
  • _ Naser.K. (2002), "Customer satisfaction and retail banking: a assessmet ...
  • Guo, X., Duff, A., & Hair, M. (2008), "Service Quality ...
  • نمایش کامل مراجع