تبیین عوامل تاثیر گذار بر قصد استفاده از بانکداری موبایل با استفاده ازرویکرد مدل سازی معادلات ساختاری در مشتریان بانک صادرات شهرستان رشت

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 605

فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MEUCONF01_081

تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395

چکیده مقاله:

با توجه به گسترش روز افزون استفاده از موبایل و ویژگی های منحصر بفرد آن مانند (قابل حمل بودن) و (در دسترس بودن) این فناوری می تواند نقش بسیار موثری در ارایه خدمات بانکی داشته باشد و مزایای بسیاری را برای بانک ها و مشتریان ایجاد نماید. بنابراین شناسایی عوامل موثر بر قصد استفاده از بانکدای موبایل می تواند نقش بسزایی در توسعه این نوع از بانکداری در بین مشتریان بانک داشته باشد. به همین جهت تحقیق حاضر به دنبال تبیین عوامل تاثیر گذار بر قصد استفاده از بانکدای موبایل با استفاده از رویکرد مدل سازی معادلات ساختاری در بین مشتریان بانک صادرات شهرستان رشت طراحی شده است. جامعه آماری تحقیق حاضر مشتریان بانک صادرات رشت بوده وشیوه نمونه گیری دراین تحقیق به صورت غیر احتمالی در دسترس است. حجم نمونه مورد نیاز بااستفاده از فرمول کوکران 405 نفر تعیین گردید، که این افراد از بین مشتریان بانک در سطح شهرستان رشت انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها و اطلاعات پرسشنامه و روش گردآوری اطلاعات میدانی است و برای تعیین روایی متغیرهای تحقیق از روش محتوایی و برای پایایی از ضریب آلفای کرونباخ استفاده گردید. به منظور تحلیل داده ها و آزمون فرضیه های تحقیق از روش مدل یابی معادلات ساختاری با استفاده نرم افزار 8،54Lisrel و SPSS20 استفاده شد، و نتایج نشان داد که متغیرهای اعتماد به بانکداری فیزیکی، کیفیت اطلاعات، کیفیت خدمات، نفوذ اجتماعی، کیفیت سیستم، سهولت استفاده درک شده، سودمندی درک شده و اعتماد به بانکداری موبایل نقش مثبتی در تبیین قصد استفاده از قصد استفاده از بانکداری موبایلی رادارا می باشند. به طوری که متغیرهای مذکور درنهایت به میزان 59 درصد قصد استفاده از بانکداری موبایلی راتبیین می کنند..

کلیدواژه ها:

قصد استفاده از بانکداری موبایلی ، سهولت استفاده درک شده ، سودمندی درک شده ، اعتماد به بانکداری موبایل

نویسندگان

موسی زادفلاح

گروه مدیریت دولتی، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایران

حسین گنجی نیا

گروه مدیریت دولتی، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :