بهره گیری ازسیستم پانلهای ساختار گچی وسیمانی خشک سبک بعنوان راهکاری مناسب جهت صرفه جوئی در مصرف انرژی برای طراحی واجرای ساختمانها

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,254

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SCECONF03_008

تاریخ نمایه سازی: 21 آذر 1391

چکیده مقاله:

امروزه اکثر کشورهای پیشرفته دنیا به دنبال یافتن مصالح نوین در ساختار انواع ساختمانها هستند که مزایای آن نسبت به مصالح قبلی و قدیمی ارجحیت داشته باشند. در این مقاله سعی شده است تا سیستم پانلهای گچی و سیمانی خشک به عنوان مصالحسبک جهت اجرای انواع دیوارهای داخلی و سقفهای کاذب و با استفاده از از انواع مختلف عایق های صوتی، حرارتی و ضد آتش در جزئیات اجرائی این نوع سیستم بعنوان یک روش مناسب برای صرفه جوئی در مصرف انرژی معرفی و مورد ارزیابی قرارگرفته است. در سال 2002 میلادی دو شرکت بین المللی پانلهای ساختار سیمانی خشک را تولید و به بازار فروش عرضه نمودند.این پانلها بعنوان یکی از مصالح نوین در بازار فروش مصالح اروپائی مطرح و معرفی شده است. این سیستم با نام تجاری آکوا پانل (AQUAPANEL) برای استفاده در انواع پوشش های دیوارها، سقفها و کفهای داخلی و خارجی مورد استفاده قرارمیگیرند. این نوع پانلها میتوانند در انواع مختلف ساخت و ساز شامل پوشش دیوارهای داخلی در معرض آب و رطوبت، پوشش نمای خارجی ساختمان، پوشش انواع سقفها و کفها، انواع ساختمانهای تجاری، صنعتی، کشاورزی و غیره و نهایتاً بعنوان مصالح قابل دسترس و اجرا توسط همه مردم، طراحی، تولید و مورد استفاده قرار گیرد. اجرای این سیستم حداقل دارای بیست مزیت نسبت به مصالح سنگین سنتی میباشد که دراین مقاله به آن پرداخته شده است که مهمترین آنها سبکی وزن، مقاومت در برابرآتش سوزی، عایق صوتی و حرارتی است. در این سیستم میتوان از انواع عایقهای صوتی و حرارتی جهت افزایش مقاومت انتقال صدا، حرارت و برودت در راستای صرفه جوئی مصرف انرژی استفاده نمود. این نوع ساختار میتواند در انواع شکلهای معماری اجرا شود که نمونه هائی در متن مقاله نشان داده شده است. اجرای این سیستم در پروژهای مختلف در ایران و اروپا نیز نمایش داده شده است.

نویسندگان

محمدرضا عدل پرور

عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه قم و مدرس دانشگاه علم و صن

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • -L1] دکتر محمدرضا عدل پرور، راهنمای سیستم های ساخت و ...
  • -I2] عکسهای مربوط به استخراج سنگ گچ، مراحل استخراج و ...
  • -I3] عکسهای مربوط به مراحل تولید و ساخت، کارخانه تولید ...
  • - مجموعه عکسهای مراحل اجرائی کار، کارهای اجرا شده و ...
  • نمایش کامل مراجع