سال انتشار: ۱۳۸۸
محل انتشار: دهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر
کد COI مقاله: ABYARI10_242
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۲۴۴.۹۱ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۷ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۷ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله مدلسازی راندمان کاربرد شبکه های آبیاری با استفاده از روش تحلیل پویایی سیستم
زینب حسین زاد - دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی، دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرسمهسا واعظ تهرانی - دانشجوی دکتری سازه های آبی، دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
چکیده مقاله:
مدیریت منابع آب نیازمند تصمیم گیری آینده نگر و طراحی پروژه های عمر انی با رویکردی جامع می باشد. یکی از ابزارهای مدیریتی بر اساس این نگرش، علم پویایی سیستم (System Dynamics) میباشد. از نقاط قوت این روش شبیه سازی می توان به افزایش سرعت توسعه مدلسازی، افزایش اعتماد به مدل در اثر مشارکت کاربر، امکان توسعه گروهی مدل، ارتباط مؤثر با نتایج، آسانی ایجاد تغییر در مدل و توانایی انجام آنالیز حساسیت اشاره کرد. کاهش تلفات آب و افزایش راندمان آبیاری یکی از اصول اساسی در توسعه کشاورزی است. علی رغم همه تلاش ها، تاکنون راه حل اصولی که ضامن جلوگیری و یا پیشگیری از ضایعات آب کشاورزی در شبکه های تنظیم شده باشد، به مرحله اجرا درنیامده و کماکان مقدار متنابهی از منابع آبی هدر می رود. بررسی و شناخت گزینه های مختلف مدیریتی و عملکرد آنها، مهمترین عامل برای ارزیابی، بهبود شرایط نامطلوب و نهایتاً افزایش راندمان می باشد . با توجه به توضیحات فوق و عدم بررسی راندمان شبکه های آبیاری به صورت یک پدیده دینامیک و پویا، در این مقاله، سعی بر آن شده است که مدل دینامیک راندمان شبکه آبیاری (مطالعه موردی شبکه آبیاری قزوین ) تهیه گردد. سپس عوامل تأثیرگذار بر روی آن مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت راهکارهای مناسب در راستای بهبود راندمان ارائه گردید.کلیدواژهها:
پویایی سیستم، راندمان، شبکه آبیاری قزوینکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ABYARI10-ABYARI10_242.html
کد COI مقاله: ABYARI10_242
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسین زاد, زینب و مهسا واعظ تهرانی، ۱۳۸۸، مدلسازی راندمان کاربرد شبکه های آبیاری با استفاده از روش تحلیل پویایی سیستم، دهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر، کرمان، دانشگاه شهید باهنر، https://www.civilica.com/Paper-ABYARI10-ABYARI10_242.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (حسین زاد, زینب و مهسا واعظ تهرانی، ۱۳۸۸)
برای بار دوم به بعد: (حسین زاد و واعظ تهرانی، ۱۳۸۸)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آب مصرفی پنبه در شرایط استاندارد در شرق اصفهان
- اثر سطوح مختلف تنش شوری بر غلظت عناصر برگ زعفران (crocus sativus l)
- اثر تنش شوری بر ظرفیت فتوسنتزی سه توده بومی زعفران(Crocus Sativus L.)ایران
- ارزیابی تحمل به شوری زعفران (Crocus sativus) بر اساس شاخص تحمل به شوری (STI)
- بررسی اثر سال های کشت در برهمکنش شوری آب آبیاری، کود آلی و روش کاشت برعملکرد زعفران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جایگزینی مدل مدیریتی مهندسی کیفیت آب با بهداشت آب راهکاری برای مدیریت کارآمدتر در تامین و توزیع آب آشامیدنی
- بررسی راهکارهای کنترل هزینه های تمام شده کشاورزی، با رویکردی بر افزایش بازدهی وبهینه سازی مصرف آب
- بررسی کارایی کیتین استخراج شده از پوست میگو در حذف رنگزای ری اکتیو بلو 29 (29 RB )،مطالعه ایزوترم و سینتیک
- بررسی توانایی رگرسیون مقاوم در تخمین اکسیژن خواهی شیمیایی خروجی زلالساز تصفیه خانه صنعتی
- ارتباط بین رفتار شهروندی سازمانی با مولفه های جمعیت شناختی در شرکت آب و فاضلاب شهر قم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.