تعیین بهینه تعداد لایه پنهان در پیش بینی نوسانات سطح آب زیرزمینی ‏(مطالعه موردی: دشت سیدان- فاروق شهرستان مرودشت استان فارس )

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 355

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ABYARI12_122

تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395

چکیده مقاله:

شبکه عصبی مصنوعی در واقع مدل ساده شده ای از مغز انسان می باشد. این شبکه یک ساختار ریاضی است که توانایی نشان دادن فرایندها و ترکیبات دلخواه ‏غیرخطی جهت ارتباط بین ورودی ها و خروجی های هر سیستمی را دا راست. این شبکه با داده ‏های موجود طی فرایند یادگیری، آموزش دیده ‏و جهت پیش بینی در آینده ‏مورد استفاده ‏قرار می گیرد. در این تحقیق از روش شبکه عصبی مصنوعی با کمک تکرار لایه های پنهان، بهترین ساختار شبکه جهت پیش بینی نوسانات سطح آب زیرزمینی در 3 ‏پیزومتر نماینده دشت سیدان - فاروق (بالادست، مرکز و پایین دست) با استفاده ا‏ز آمار بارندگی، دما، تبخیر، دبی و نوسانات سطح آب زیرزمینی طی یک دوره ‏آماری 15 ‏ساله( 90 ‏- 89 ‏تا76- 75 ‏) تعبین شده است. ورودی های مورد استفاده ‏در 5 ‏ساختار دسته بندی شده و برای تکرار های مختلف تعداد لایه پنهان( تعداد لایه های پنهان 3 ‏، 5 ‏و 7 ‏در نظرگرفته شده ا‏ست.) بکار برده ‏شده است که نتایج نشان داد در هر 3 ‏پیزومتر، ساختار اول با 6 لایه پنهان می تواند بهترین آرایش از شبکه را ارائه نماید.

نویسندگان

مدینه دهقانی کره

دانشجوی کارشناسی رشد بیابانزدایی - دانشکده کویر شناسی،دانشگاه سمنان

سمیه بریزی

دانشجوی کارشناسی اشد بیابانزدایی دانشکده کویرشناسی ، دانشگاه سمنان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :