سال انتشار: ۱۳۹۴
محل انتشار: سیزدهمین همایش سراسری آبیاری و کاهش تبخیر
کد COI مقاله: ABYARI13_077
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۶۵۹.۸۲ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۹ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۹ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۹ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عملکرد و بهرهوری مصرف آب گوجه گیلاسی در بسترهای مختلف کشت با آب شور در سیستم آبیاری قطره ا
محمدحسین سلیمی - دانشجوی کارشناس ارشد بخش مهندسی آب دانشکده کشاورزی دانشگاه شیرازعلی اصغر قائمی - دانشیاربخش مهندسی آب دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
مسعود نوشادی - دانشیاربخش مهندسی آب دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
چکیده مقاله:
به منظور بررسی اثرات شوری آب آبیاری دربسترهای کشت هیدروپونیک و خاک بر عملکرد و بهرهوری آب گوجه دسی زیمنس بر متر با 2،2، 0/5 گیلاسی آزمایشی در قالب طرح اسپیلیت پلات با سه سطح شوری با هدایت الکتریکی - ) با چهار تکرار صورت گرفت. شاخص 00-20( ) و پرلیت:کوکوپیت 20-00( بسترهای کشت خاک، پرلیت، پرلیت:کوکوپیت عصاره میوه، کل مواد جامد محلول میوه و همچنین بهره وری آب ثبت و مورد ارزیابی EC ،های رشد از جمله عملکرد کل عصاره میوه وکل مواد جامد میوه افزایش یافت. طبق نتایج بدست آمده در کل عملکرد EC قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش شوری در تمام بسترها کاهش یافت اما در بسترهای ترکیبی روند منظم نبود. بیشترین عملکرد مربوط به تیمار با میانگین عملکرد کل S3M2 کیلوگرم بر بوته و کمترین میزان مربوط به تیمار 0/772 با میانگین عملکرد کل S1M1 کیلوگرم بر 8/2با میانگین S1M4 کیلوگرم بر بوته بود. همچنین بیشترین میزان بهرهوری آب مربوط به تیمار 0/102 کیلوگرم بر متر مکعب مشاهده شد. نتایج نشان داد در 1/0 بامیانگین S2M3مترمکعب و کمترین میزان مربوط به تیمار )20-00 ) و پرلیت-کوکوپیت( 00-20 شرایط آب شور بهترین بستر کشت، بسترخاک و دو بستر ترکیبی پرلیت:کوکوپیت( به ترتیب در درجه دوم و سوم اهمیت برای کشت گوجه گیلاسی توصیه میشود .کلیدواژهها:
آب آبیاری ، بستر کشت ، بهره وری آب ف شوری ، عملکردکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ABYARI13-ABYARI13_077.html
کد COI مقاله: ABYARI13_077
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلیمی, محمدحسین؛ علی اصغر قائمی و مسعود نوشادی، ۱۳۹۴، بررسی عملکرد و بهرهوری مصرف آب گوجه گیلاسی در بسترهای مختلف کشت با آب شور در سیستم آبیاری قطره ا، سیزدهمین همایش سراسری آبیاری و کاهش تبخیر، کرمان، دانشگاه شهید باهنر کرمان، https://www.civilica.com/Paper-ABYARI13-ABYARI13_077.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (سلیمی, محمدحسین؛ علی اصغر قائمی و مسعود نوشادی، ۱۳۹۴)
برای بار دوم به بعد: (سلیمی؛ قائمی و نوشادی، ۱۳۹۴)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اثر تنش آبی ناشی از پلی انلین گلایکول بر خصوصیات جوانه زنی بذر سرخارگل Echinacea(purpurea)
- مکانیابی مناطق مستعد برای اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی GIS مطالعه موردی دشت الشتر در استان لرستان
- امنیت غذایی در پناه کشاورزی ارگانیک
- بررسی راندمان انتقال و توزیع آ ب در شبکه ابیاری دز منطقه شرق دز
- تأثیر منابع و مقادیر کودهای آلی بر عملکرد محصول گل زعفران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مدلMBLMPGGD برای شبیه سازی بارندگی های حدی (مطالعه موردی تهران و رشت)
- شبیه سازی کیفی آبخوان دشت ماهیدشت برای مصارف شرب بلندمدت شهری و روستایی
- مقایسه ارتفاع ایستگاه های باران سنجی استان فارس و مدل رقومی ارتفاع SRTM
- تغییرات فراوانی بارش های حدی روزانه و شدت بارش ها در دوره 65 ساله 1329 تا 1393 (مطالعه موردی ایستگاه های بوشهر و شیراز)
- ارزیابی پتانسیل های خوردگی و رسوبگذاری آبخوان فیروزآباد
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.