سال انتشار: ۱۳۹۲
محل انتشار: کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت
کد COI مقاله: ACCFIN01_169
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۵۱۱.۱۵ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۳ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۱۳ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۳ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی فرهنگ سازمانی وخلاقیت دربهبود عملکرد سازمان
علی ارغوانی - هیات علمی دانشگاه پیام نور کارشناس ارشد مدیریت بازرگانیعلیرضا شهابادی - مدرس حق التدریس دانشگاه پیام نور کارشناسی ارشد حسابداری
چکیده مقاله:
بدون داشتن یک فرهنگ سازمانی اثربخش ، نمی توان انتظارفعالیتهای خلاقانه راداشت. برای شناخت سازمان ورفتارها وعملکردکارکنان ، شناخت فرهنگ گامی اساسی وبنیادی است . زیرابااهرم فرهنگ به سادگی می توان انجام تغییرات را تسهیل و جهت گیری های جدیدرادرسازمان پایدارکرد. ازاین رو فرهنگ سازمانی به عنوان یکی ازعوامل اساسی در موفقیت وتحقیق اهداف بلندمدت سازمان می باشد. خلاقیت ونوآوری ضرورت استمرار زندگی فعال است، ازسوی دیگر افزایش خلاقیت درسازمان ها می تواند به ارتقای کمیت وکیفیت خدمات، کاهش هزینه ها، جلوگیری ازاتلاف منابع، افزایش رقابت، افزایش کارایی وبهره وری ، ایجادانگیزش ورضایت شغلی درکارکنان منجرگردد. ازعوامل موثر دربروز خلاقیت دریک جامعه، زمینه سازی وبسترسازی دربین انسانها جهت ایجادفرهنگی است که درآن همگان درتلاش برای رشد همدیگر باشند وباتاثیربرروی یکدیگگر به پیشرفت جامعه کمک کنند. دراین راستا فرهنگ سازمانی به دلیل ماهیت اثرگذار قوی نقش مهمی درشکل دهی رفتارسازمانی وپدیدآوردن دگرگونی های مهم دردرون سازمان دارد .فرهنگ سازمانی درقالب مجموعه ای ازباورها وارزش های مشترک که بررفتار واندیشه های اعضاسازمان اثرمی گذارد می تواند به عنوان سرچشمه ای مجموعه ای ازباورها و ارزش های مشترک که بررفتار واندیشه های اعضاسازمان اثرمی گذارد می تواند به عنوان سرچشمه ای برای دستیابی به محیطی خلاق وفضای ترویج وترغیب نوآوری وخلاقیت باشد.کلیدواژهها:
خلاقیت ، فرهنگ سازمانی، بهره وری ، اثربخشی، انگیزشکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ACCFIN01-ACCFIN01_169.html
کد COI مقاله: ACCFIN01_169
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ارغوانی, علی و علیرضا شهابادی، ۱۳۹۲، بررسی فرهنگ سازمانی وخلاقیت دربهبود عملکرد سازمان، کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت، تهران، مرکز همایشهای پژوهشگاه نیرو، https://www.civilica.com/Paper-ACCFIN01-ACCFIN01_169.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (ارغوانی, علی و علیرضا شهابادی، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (ارغوانی و شهابادی، ۱۳۹۲)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدلهای کسبوکارالکترونیک در صنعت بیمه : تحول شیوههای درآمدزایی در عرصه بیمه الکترونیک
- ارائه مدلی برای بهبود اثربخشی پروژه های فناوری اطلاعات در سازمان
- ارائه مدل ارزیابی چابکی در سازمانهای دولتی - و نیم نگاهی به تاثیر فناوری اطلاعات بر چابکی سازمانی
- ارائه روشی برای ارزیابی صحت رفتار معماری سازمانی
- فناوری اطلاعات و تاثیرات آن بر ساختار سازمان ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیرجریان وجه نقدآزاد براقلام تعهدی باتوجه به نقش تعدیل کنندگی کیفیت حسابرسی درشرکت های پذیرفته شده دربورس تهران
- ارزیابی عملکرد مدیریت تغییر اثربخش درشرکت توزیع نیروی برق اهواز براساس مدل کامینگز و ورلی
- بررسی عوامل موثربرافزایش آفرینی سهامداران دربانکهای پذیرفته شده دربورس اوراق بهادارتهران
- بررسی تاثیر استراتژیهای سرمایه درگردش و انعطاف پذیری مالی برتوان رقابتی شرکت های پذیرفته شده دربورس اوراق بهادارتهران
- بررسی مشکلات پیاده سازی بودجه بندی عملیاتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.