سال انتشار: ۱۳۹۲
محل انتشار: کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت
کد COI مقاله: ACCFIN01_506
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۴۱۷.۶۲ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۵ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۱۵ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۵ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی عوامل موثر براخلاق در فناوری اطلاعات
حامد فلاح تفتی - دانشجوی دکتری مدیریت دانشگاه تربیت مدرسحبیب زارع احمد آبادی - عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه یزد
سمیه سامی - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه علم و هنر یزد
چکیده مقاله:
موضوع اخلاق درسطح فردی وسازمانی ، توجه قابل ملاحظه ای راازسوی محققان درطی چهاردهه ی گذشته به خودجلب نموده است. رفتاروتصمیم گیری های اخلاقی، موضوع موردعلاقه بسیاری از محققان درحوزه های چون مدیریت ، بازاریابی وحسابداری بوده است. اخلاق در فناروی اطلاعات نیز،یکی ازموضوعاتی است که درحوزه اخلاق کاربردی مطرح می شود. آن چه به روشنی قابل مشاهده است این است که امروزه توسعه درفناوری اطلاعات بسیاربیشتر ازگسترش اخلاق درحوزه فناوری است واخلاق نتوانسته همراه بافناوری اطلاعات رشدکند. همواره شکافی بین توسعه فناوری اطلاعات ورشد اخلاقیات وجوددارد. بنابراین بارشد فناوری اطلاعات، اخلاق هم باید توسعه یابد تاتعادل جوامع حفظ گردد. بنابراین می توان اشاره نمودکه امروزه تحلیلی اخلاقی وجامعه شناختی ازتاثیرفناوری اطلاعات برجامعه حائزاهمیت بسیار است. بدین منظور دراین تحقیق به دنبال طراحی مدل عوامل موثربراخلاق درفناوری اطلاعات هستیم تاشکاف به وجودآمده بین اخلاق وفناوری اطلاعات برجامعه حائزاهمیت بسیاراست. بدین منظور دراین تحقیق به دنبال طراحی مدل عوامل موثر براخلاق درفناوری اطلاعات هستیم تاشکاف به وجودآمده بین اخلاق وفناوری اطلاعات کاسته شود. نتایج این پژوهش حاکی ازآن است که عوامل جنسیت،رشته تحصیلی ، مقطعع تحصیلی ، مدت زمان استفاده ازاینترنت وسن براخلاق درفناوری اطلاعات تاثیرگذاراست.کلیدواژهها:
اخلاق، اخلاق اطلاعاتی، فناوری اطلاعاتکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ACCFIN01-ACCFIN01_506.html
کد COI مقاله: ACCFIN01_506
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فلاح تفتی, حامد؛ حبیب زارع احمد آبادی و سمیه سامی، ۱۳۹۲، شناسایی عوامل موثر براخلاق در فناوری اطلاعات، کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت، تهران، مرکز همایشهای پژوهشگاه نیرو، https://www.civilica.com/Paper-ACCFIN01-ACCFIN01_506.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (فلاح تفتی, حامد؛ حبیب زارع احمد آبادی و سمیه سامی، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (فلاح تفتی؛ زارع احمد آبادی و سامی، ۱۳۹۲)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پیامدها و تاثیرات پورنوگرافی بر ارزش های اخلاقی و انسانی
- تحلیل ماهیت حریم خصوصی در عصر بیگ دیتا
- فناوری اطلاعات و کاربردها
- جایگاه اخلاق در فناوری
- کارکردها و چالش های فضای مجازی در ساحت تربیت دینی و اخلاقی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارائه الگوریتم طبقه بندی شورایی مبتنی برخوشه بندی
- بررسی تحولات ساختار تولید و آینده نگری آن در فعالیتهای عمده اقتصادی استان همدان
- بررسی اثربخشی سیستم آموزش وپرورش نیروی انسانی تحصیلکرده با توجه به سیاست ها، اهداف و چشم اندازسازمان بنادر و دریانوردی ایران
- بررسی تأثیرمحافظه کاری شرطی و غیرشرطی برکیفیت سودشرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- تاثیر فرهنگ سازمانی بر سطح نگهداشت وجه نقد شرکتها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.