خوشه بندی ترکیبی توزیع شده به روش k-means

سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 6,278

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ACCSI12_214

تاریخ نمایه سازی: 23 دی 1386

چکیده مقاله:

خوشه بندی ترکیبی ، روشی جدید در خوشه بندی می باشد که از ترکیب نتایج روشهای خوشه بندی مختلف بدست می آید. صحت ، درستی و پایداری از مشخصه های مهم یک سیستم خوشه بندی ترکیبی در مقایسه با روشهای کلاسیک خوشه بندی می باشد. یکی از مشکلات این روش ، خوش هبندی بانکهای اطلاعاتی بزرگ م یباشد که فرایند خوشه بندی را با کندی روبرو می کند. برای حل این مشکل ، استفاده از روشهای خوشه بندی توزیع شده یکی از گزینه های مناسب می باشد. سه مرحله مهم در خوش هبندی توزیع شده عبارتند از : پخش نمودن بانک اطلاعاتی نمونه ها از بخش اصلی روی چندین مرکز فرعی و سپس اجرای الگوریتم خوشه بندی ترکیبی روی هر مرکز به طور مستقل. در مرحله آخر نیز ارسال نتایج از مراکز فرعی به روی مرکز اصلی و آنالیز نتایج برای یافتن خوشه های نهایی انجام می گیرد. در این مقاله روشهایی پیشنهاد شده است که با بهبود الگوریتم خوشه بندی ترکیبی در مراکز فرعی ، در نهایت باعث کاهش درصد خطای الگوریتم و بالا رفتن سرعت خوشه بندی توزیع شده خواهد شد. نتایج بکارگیری الگوریتم خوشه بندی ترکیبی توزیعی ارائه شده بر روی چندین بانک اطلاعاتی متداول نشانگر آن است که روش ما از روشهای بررسی شد های که برای خوشه بندی توزیعی استفاده می شود ، سرعت بهتری را داراست.

کلیدواژه ها:

خوشه بندی ترکیبی ، خوشه بندی توزیع شده

نویسندگان

سیدرضا داودی

دانشکده مهندسی کامپیوتر – دانشگاه علم و صنعت ایران

مهدی محمدی

دانشکده مهندسی کامپیوتر – دانشگاه علم و صنعت ایران

عادل رحمانی

دانشکده مهندسی کامپیوتر – دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • .A. Strehl & J. Ghosh , . Cluster ensembles - ...
  • Anjan Goswami : Fast and Exact Out+ofCore and Distributed K-Means ...
  • Javad Azimi, S.Reza Davoodi _ Morteza Analoui Fast Convergence Clustering ...
  • Sanpawat Kantabutra and Alva L. Couch :Parallel ...
  • K-means Clustering Algorithm _ NOWs , In Technical Journal Vol1-No ...
  • نمایش کامل مراجع