بررسی اثر پارامترهای مختلف در افزایش ظرفیت باربری پی نواری واقع بر شیروانی ماسه ای مسلح شده به ژئوگرید در یک سطح نشست مشخص

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 919

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ACUC02_047

تاریخ نمایه سازی: 26 شهریور 1395

چکیده مقاله:

در این مقاله اثر استفاده از لایه های ژئوگرید در افزایش ظرفیت باربری شالوده نواری واقع بر تاج شیروانی از جنس ماسه در یک سطح نشست مشخص مورد بررسی قرارگرفته است. این بررسی با استفاده از نرم افزار Palxis و به روش اجزا محدود صورت گرفته است. هدف از این مطالعه بررسی پارامترهای مختلف همچون فاصله لایه های ژئوگرید از یکدیگر، تاثیر فاصله اولین لایه ژئوگرید از کف شالوده، تعداد لایه های ژئوگرید وارائه یک طرح بهینه در جایگذاری ژئوگریدها می باشد. با تعیین یک مقدار بهینه از پارامترهای فوق می توان بهترین استفاده را از لایه های ژئوگرید به عنوان مسلح کننده در خاک داشت و ظرفیت باربری را تا بیشترین حد ممکن افزایش داد. نتایج نشان می دهد با افزایش فاصله اولین لایه از کف شالوده مقدار ظرفیت باربری کاهش می یابد، هم چنین با افزایش فاصله لایه های ژئوگرید از هم ظرفیت باربری تا نسبت h/B= ۰.۴ افزایش و پس از آن کاهش می یابد، همچنین نتایج نشان می دهد که تعداد لایه های مسلح کننده درN=۴ بهینه خواهد بود. در ادامه نتایج حاصل از آنالیز عددی و با مقیاس بزرگ با نتایج آزمایشگاهی کوچک مقیاس مقایسه خواهد شد تا اثر مقیاس نیز بررسی شده باشد.

نویسندگان

مسعود وزیری نیا

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران – خاک و پی ، دانشگاه شهید باهنر کرمان

محمد محسن توفیق

استاد دانشگاه شهید باهنرکرمان ،دانشکده مهندسی عمران

وحید توفیق

استادیار دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان، دانشکده مهندسی عمران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :