جداسازی و شناسایی باکتری استرپتومایسس از فراریشه درختان کیوی

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,833

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

AGRIBIOTECH03_254

تاریخ نمایه سازی: 27 تیر 1392

چکیده مقاله:

اکتینومیست ها حدود 40 درصد از جمعیت باکتریایی را در محیط های خاکی تشکیل می دهند . استرپنومیسس ها به عنوان عضوی از این گروه دارای پتانسیل بالایی در تولید متابولیت های ثانویه مثل انتی بیوتیکها ، آنزیم ها ، علفکشها ، مواد ضد سرطان و دیگر ترکیبات مفید می باشند که نقش مهمی در بیوکنترل و تثبیت نیتروژن خاک ایفا می کنند. هدف از این تحقیق جداسازی و شناسایی استرپتومیسس های موجود در فرا ریشه کیوی بود. بدین منظور نمونه برداری از برخی باغات کیوی استان ها گیلان و مازندران انجام شد. جهت دا سازی ابتدا خاکها به مدت 24 ساعت در دمای اتاق خشک شدند تا از رشد باکتری های ساپروفیت در محیط کشت کاسته شود. سپس 20 گرم خاک در 100 سی سی اب مقطر استریل حل و از ان سری رقت تهیه شد. به منظور تفکیک کلنی ها رقت های 1/1000 و 1/10000 روی محیط کشت CGA کشت داده شدند. پس از گذشت 3 تا 5 روز انکوباسیون در دمای 28 c ، کلنی های استرپتوماسیس ظاهر شدند. به منظور تسهیل در امر شناسایی خالص سازی صورت گرفت. جهت بررسی خصوصیات مورفولوژیکی ، کلنی های خالص شده روی محیط های مختلف مورد بررسی قرار گرفت. از جمله این محیط ها می توان به محیط SCA و OMA اشاره کرد. در مجموع 9 ایزوله جداسازی شد که جهت اطمینان از تشخیص انها ، از روش کانی پی سی ار با پرایمر های اختصاصی Sp1& Sp2 استفاده شد. بعد از الکتروفورز محصول تکثیر شده ، نتایج تشخیص در مورد 6 جدایه مثبت بود. روش مستقیم کلنی پی سی ار به عنوان روشی سریع و دقیق در شناسایی استرپتومایسس معرفی می گردد.

نویسندگان

سمانه بشیری

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه گیاهپزشکی - دانشکده کشاورزی - دانشگاه گیلان

سالار جمالی

استادیار گروه گیاهپزشکی - دانشکده کشاورزی - دانشگاه گیلان

مرتضی گل محمدی

عضو هیئت علمی گروه گیاهپزشکی - موسسه تحقیقات مرکبات کشور - رامسر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Krechel, A., Faupel, A, Hallmann, J., Ulrich, A. and Berg, ...
  • Malkawi, H.I., I.Saadoun, F.A.Mouman & M.M.Meqdam. 1999. Use of rapid ...
  • Suzuki, S., K. Yamamoto, T.Okuda, M.Nishio, N.Nakanishi & S .Komatsubara ...
  • نمایش کامل مراجع