اثرات کاردیوتوکسیک پوست انار Punica granatum

محل انتشار: همایش ملی انار
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,252

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ANAR01_069

تاریخ نمایه سازی: 30 مرداد 1391

چکیده مقاله:

با توجه به کاربرد پوست انار در طب سنتی و همچنین ترکیبات آنتی اکسیدان بسیار قوی موجود در آن، این پژوهش به بررسی تأثیر عصاره اتانولی ( 80 %) پوست انار بر فعالیت قلب مجزا پرداخت. در این رابطه قلب مجزای موش صحرایی n=( 8به روش لانگن دورف پرفیوز شد. پس از تثبیت (حداقل 20 دقیقه)، عصاره لیوفیلیز شده پوست انار در غلظت های 0/1 0/5 و1 درصد (به ترتیب و به مدت 5 دقیقه) به محلول پرفوزیون (کربس) افزوده شد. طی دوره آزمایش، تعداد ضربان و قدرت انقباضی قلب و همچنین فشار پرفوزیون عروق کرونر (به عنوان شاخصی برای تونوس شریان کرونر) مورد مطالعه قرار گرفت. با افزودن عصاره پوست انار، میانگین ضربان قلب به تدریج کاهش یافتبه گونه ای که از 223 ضربان در دقیقه در آغاز به 79 ضربان در پایان دوره درمان کاهش یافتp<0.001فشار داخل بطنی نیز در طی دوره درمان به طور چشمگیر و معنی داری نسبت به قبل از افزودن عصاره کاهش یافتp<0.001 فشار پرفوزیون کرونر به تدریج افزایش یافت به گونه ای که در پایان دروه درمان 23 % افزایش را نسبت به قبل از افزودن عصاره نشان می داد نتایج پژوهش جاری بیانگر اثرات کاردیوتوکسیک قوی عصاره آبی- الکلی پوست انار میباشد

نویسندگان

حمیدرضا کازرانی

بخش فیزیولوژی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد

نرجس لطیفی پور

دانش آموخته دانشکده دامپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • میر حدر، ح (1375. معارف گیاهی. دفتر نشر فرهنگ اسلامی، ...
  • Tomas-B arberan FA، Espin JC (2001). J Sci Food Agric. ...
  • نمایش کامل مراجع